16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Salubrizare pe malurile Begăi și ale Behelei. Se curăță și luciul de apă

Publicat pe


Joi, oamenii Primăriei Municipiului Timișoara, împreună cu Administrația Națională Apele Române – ABA Banat, inclusiv consilierii de specialitate din cadrul municipalității, au dat cu mătura în mai multe zone de pe canalul Bega și pe Behela. Se dorește salubrizarea malurilor și a luciului de apă.

Se desfășoară o acțiune de curăţare a malurilor Canalului Bega și a luciului de apă, astăzi, 10 martie 2022 și, dacă este cazul, și în data de 11 martie, începând cu ora 9.00.

Acțiunea de salubrizare vizează în special Behela: Calea Lugojului -Uzina de Apă, la confluența cu râul Bega; Canalul Bega: în amonte de Uzina de Apă (fără zona de protecție a Aquatim de pe malul stâng), în zona Lunca Urbană Bega; în zona Podului Modoș

Deșeurile colectate vor fi depuse, înainte de ridicare, în trei zone: strada Rozelor nr. 4 (în fața Stațiunii Tinerilor Naturaliști); Platforma de la Aquarena/Aquasport, strada Ștrandului nr. 12; Platforma Industrială Nestlé.

Din partea primăriei la acțiunea de curățenie participă consilierii din cadrul Serviciului Managementul Deșeurilor și Salubritate, împreună cu reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Banat și operatorii de salubrizare SC Brantner Servicii Ecologice SRL și Retim Ecologic Service SA.

De-a lungul malurilor, pe sectorul care a fost reabilitat, societățile care au contracte cu primăria sunt răspunzătoare pentru curățenie, iar dacă timișorenii au nemulțumiri legate de curățenie, pot face sesizări pe site-ul primăriei: https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri