17.9 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Salvamontiştii din Sinaia intervin pentru recuperarea a două persoane blocate pe munte

Publicat pe


Salvamontiştii din staţiunea Sinaia intervin, duminică seară, pentru recuperarea a două persoane care au rămas blocate pe munte, transmite News.ro. Şi în Poiana Braşov salvatorii montani au intervenit, duminică, în şase cazuri pentru a acorda sprijin unor turişti aflaţi în dificultate.

La Sinaia, salvatorii montani intervin, duminică seară, pentru recuperarea a două persoane care au rămas blocate în sona cascadei Vânturiş. Potrivit oficialilor Primăriei Sinaia, şapte salvatori participă la acţiunea care, la ora transmiterii acestei ştiri, este în derulare.

Şi salvamontiştii din Poiana Braşov au intervenit, duminică, în şase cazuri pentru acordarea de sprijin unor turişti aflaţi în dificultate. Astfel, intervenţiile au avut loc în cazul unor persoane care s-au accidentat ori au rămas blocate în timp ce se aflau pe domeniul schiabil din Poiana Braşov.

Trei dintre turiştii recuperaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind predaţi echipajelor medicale de urgenţă.

„O persoană a fost recuperată după ce a rămas blocată pe pârtia Subteleferic, care îi depăşea cu mult nivelul de pregătire”, informează salvatorii montani braşoveni.

De la începutul sezonului, salvatorii montani din Poiana Braşov au intervenit în 437 de cazuri, totalizând 458 de persoane care s-au accidentat, rătăcit sau care a trebuit să fie evacuate.Sursa: www.g4media.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri