5.2 C
București
marți, 28 martie 2023

Sâmbătă, Unirea Ungheni – CS Ocna Mureș, misiune imposibilă pentru „lanterna roșie”

Publicat pe


Penultima rundă a sezonului regular din Liga 3 (a doua etapă a primăverii), aduce un duel încins pe “Cetate”, mâine, cu miză un loc în play-off-ul Seriei 9, cu CSM Unirea Alba Iulia în rol de gazdă.

*CSM Unirea Alba Iulia (locul 3, 27 de puncte) – Avântul Reghin (locul 5, 24 de puncte), în tur 2-1 (sâmbătă).

După startul perfect de primăvară (3-0 la Ocna Mureș), “alb-negrii” au urcat în premieră pe podium și au bătălie pentru un loc în play-off, o partidă a cărei lovitură de start va fi data de legenda Ovidiu Maier. La adăpostul rezultatului din tur albaiulienilor le convine și remiza, dar au oportunitatea să ajungă pe locul secund (victorie, coroborată cu un pas greșit al Metalurgistului).

Elit - Gustul Desăvârșit

“În prima fază ne dorim să accedem în play-off și o luăm pas cu pas. Suntem pe o pantă ascendentă, e un joc important și ne dorim a doua victorie consecutivă”, a spus Marcel Rusu, care se poate baza și pe Dehelean (absent Bîrdea – aprindere de plămâni).

Stagiunea trecută combatantele au fost agrenate în lupta pentru evitarea regrogradării. Pe “Cetate”, în Vinerea Mare (22 aprilie) a fost 3-3, după o remontada de senzație (0-3 în minutul 54), iar în 20 mai, un nou egal, 1-1, ce a parafat retrogradarea Unirii (a primit ulterior loc).Sursa: ziarulunirea.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri