15.6 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023

Scăderea prețurilor văzută de premier: „Cum poți să crezi o asemenea tâmpenie?”

Publicat peFix ca în comunism se întâmplă lucrurile și, în consecință, rezultatele sunt fix ca în comunism, afirmă economistul Bogdan Glăvan, referindu-se la vizita premierului Marcel Ciolacu la supermarket și anunțurile făcute. 

„Marcel Ciolacu a mers într-un supermarket Profi ca să vadă minunea, anume scăderea prețurilor la câteva produse.

Iar ne iau de proști.

Profi merge în pierdere din 2018 încoace. Ultima dată a obținut profit în 2017. Iar acum a raportat că a îndeplinit indicațiile prețioase ale lui Ciolacu și a micșorat prețurile.

Bă ești nebun?  Cum poți să crezi o asemenea tâmpenie? Cum poți să crezi că un magazin care e pe pierdere de 5 ani își reduce adaosul comercial și, vorba socialiștilor globali, e fericit? Cum poți să crezi așa ceva? Cum poți să crezi alba-neagra guvernului, cum poți să te uiți doar la câteva etichete și să nu vezi ce se întâmplă cu sutele și miile de alte etichete?

Și eu dacă aș fi supermarket, n-aș avea nici o problemă să reduc prețul la 10 produse, să îl primesc pe tovarășu’ Ceaușes… pardon, Ciolacu, în vizită și să raportez îndeplinirea planului cincinal. Fix ca în comunism se întâmplă lucrurile și, în consecință, rezultatele sunt fix ca în comunism”, a scris Glăvan pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.

Sursa: www.cotidianul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri