14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Scandal imens după un PENALTY inexistent la Farul – FCSB! Hagi: „Am auzit de la tot stadionul că a fost simulare”

Publicat peFCSB a învins trecut duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, dintr-un penalty puternc contestat de gazde.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Darius Olaru (minutul 58 – penalty), după o intervenţie controversată a lui Tudor Băluţă la Adrian Şut.

Scandal imens după un PENALTY inexistent la Farul – FCSB! Hagi: „Am auzit de la tot stadionul că a fost simulare”

Gică Popescu, președintele celor de la Farul, a fost cel mai acid la adresa arbitrajului.

„Nici în perioada de glorie a Cooperativei nu se întâmplau astfel de lucruri.

Analizați voi, care aveți multe imagini. Dacă asta nu este fază de VAR, care este? Analizați voi dacă ăsta este penalty. Am jucat în linia de fund, nu poți să nu atingi adversarul. Una este contactul, faultul, și alta este o atingere. Sunt sute de astfel de atingeri.

Era un meci care decurgea spre un rezultat de egalitate. Dacă nu ar fi existat acest moment s-ar fi terminat la egalitate, sau bătea una dintre echipe pe final, dar nu așa”, a declarat Gică Popescu.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe primul loc, cu 21 de puncte, având un avans de patru puncte față de urmăritoarea Universitatea Craiova care are și un meci în plus. De cealaltă parte, Farul Constanța staționează pe locul 11, cu doar nouă puncte.

Ce spune Gică Hagi după arbitrajul lui Colțescu

„Nu o să stau să mă agăţ de un lucru care a fost aşa cum a fost… Practic a fost simulare. Eu cred că puteam să batem şi să câştigăm lejer dacă eram noi. Nu ştiu ce am mai reproşat arbitrului. Eu am conducere şi ea trebuie să iasă, să vorbească. Eu am auzit de la tot stadonul că a fost simulare şi nu a fost penalty.

Eu ce să mai spun? Dacă arbitrul a dat, a dat. Nu mai există respect, nu mai exista nimic. Am primit cartonaş galben la primul fault, noi am primit o sută de faulturi, ei nu au primit nimic.

Şi asta jucînd acasă! Înseamnă că sunt lucruri pe care nu le mai înţeleg. Totul durează însă o zi.

Mâine o luăm de la capăt. Dacă nu ai puterea să revii… Trebuie să strângem rândurile şi să redevenim noi, cei de anul trecut. Campionatul s-a pierdut, după ce am văzut în seara asta”, a declarat Gică Hagi.

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri