13.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

SCANDAL în cartierul Km 4-5: un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT, altul ÎMPUȘCAT!

Publicat peÎn cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

Cercetările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea tuturor participanților și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

UPDATE. Potrivit unor surse apropiate anchetei, incidentul violent ar fi survenit unei dispute verbale, dintre bărbatul de 38 de ani și concubina bărbatului de 33 de ani. Ulterior discuției aprinse dintre cei doi, bărbatul de 38 de ani împreună cu un grup de amici s-a deplasat la locuința bărbatului de 33 de ani și a concubinei acestuia, unde au făcut scandal, au aruncat cu pietre în geamurile locuinței, pentru a-i determina să iasă afară. În timpul conflictului, bărbatul de 33 de ani a fost înjunghiat, după care agresorii au fugit. La fața locului au ajuns echipaje de Poliție și de ambulanță, dar bărbatul de 33 de ani a refuzat să meargă la spital, susținând însă că va depune plângere penală. În timp ce polițiștii erau la fața locului, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța au semnalat Poliției că la unitatea medicală a ajuns un bărbat împușcat, care a fost băgat de urgență în operație. În timpul cercetărilor, s-a dovedit că este vorba despre același individ implicat în scandalul din cartierul Km 4-5.

 

În prezent, polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc împușcătura. Bărbatul de 33 de ani neagă că l-ar fi împușcat, de altfel din primele verificări nici nu deține armă. În prezent, bărbatul de 38 de ani este încă în operație. 

Sursa: cugetliber.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri