23.5 C
București
sâmbătă, 13 august 2022

Scandal în casa Mireasa! Ce au avut de împărțit Giovana și Cosmin: „Niciodată în viața asta n-o să te respect” / VIDEO

Publicat pe  • Scandal între Giovana și Cosmin
  • Cei doi concurenți și-au adresat jigniri dure

Giovana și Cosmin au început scandalul în casa Mireasa. De când se află în aceeași casă din cauza infecției COVID-19, cei doi sunt mereu la cuțite. Aparent, le este imposibil să conviețuiască în mod armonios.

Scandal între Giovana și Cosmin, în casa Mireasa

Întreaga ceartă a început de la faptul că Giovana ar fi făcutt gălăgie în timp ce dormea Cosmin. Tânărul susține că blondina face acest lucru intenționat și nu se controlează nici atunci când îi atrage atenția, catalogând acțiunile ei drept o lipsă de respect.

La rândul ei, Giovana susține că tânărul exagerează și că el a fost primul care i-a arătat lipsă de respect, motiv pentru care nici ea nu are considerație față de el. De aici au început o serie de jigniri, iar blondina a subliniat că acesta i-a greșit o dată, iar acum trebui să plătească ”pentru totdeauna”.

Tu ai o problemă gravă. Tu chiar ești nebun la cap! Du-te de aici de prost ce ești. (…) Nu m-ai respectat, niciodată în viața asta n-o să te respect. Ai greșit o dată, plătești pentru totdeauna”, i-a strigat Giovana lui Cosmin.

Puțin mai calm decât Giovana, Cosmin i-a reproșat încă o dată faptul că nu a putut să doarmă din cauza zgomotelor făcute de ea și a subliniat că acțiunile ei arată o lipsă de respect.

Citește și: Larisa din casa Mireasa – Capriciile Iubirii îi duce dorul lui Robert. Fostul concurent a sunat-o în cadrul emisiunii: „Îi simt lipsa” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri