9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Scandal monstru pe Aeroportul Cluj! O familie cu un copil a fost debarcată de poliție, din cauza unui bagaj. Oare cine are dreptate? – VIDEO

Publicat peUn scandal monstru s-a produs miercuri seara pe Aeroportul Cluj, unde o familie care voia să ajungă la Birmingham a fost debarcată de Poliția de Frontieră, la cererea celor de la Menzies Aviation. Totul a pornit de la un bagaj prea mare pentru care angajatele firmei de handeling au cerut o plată suplimentară. A urmat un schimb acid de replici, fiind acuzații de ambele părți.

Avionul urma să plece de la Cluj la ora 20.10. ”La îmbarcare, bagajul cu care am venit în Cluj, nu a fost acceptat ca fiind bagaj de mână …Cu același bagaj am decolat cu o luna în urma și din Iași cu aceeași companie aeriană și nu am întâmpinat nicio problemă ca în cazul acestui zbor. În această situație a trebuit conform personalului ce se ocupă de îmbarcare, sa plătesc o taxă de 49 lire pentru un bagaj de mană, pe motiv ca roțile bagajului nu încap în suportul respectiv de măsurat dimensiunile bagajului! 

Am încercat să le explic faptul că cu același bagaj am…Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri