20.8 C
București
marți, 21 mai 2024

SCANDAL uriaș cu pumnii și picioarele între două familii din Ilfov. Unul dintre agresori a fost arestat după ce a intrat cu mașina în mai mulți rivali

Publicat pe


Un incident violent între două familii rivale din județul Ilfov s-a soldat cu trei persoane rănite și transportate la spital și un bărbat arestat preventiv pentru 30 de zile.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, conflictul a avut loc la o locuință din Mogoșoaia, unde membrii celor două familii s-au angajat într-o altercație fizică, folosind pumnii, picioarele și alte obiecte contondente.

Potrivit poliției, unul dintre bărbați implicați în conflict a urcat la volanul unui autoturism și a lovit de două ori gardul locuinței, dar și două persoane, un tânăr de 19 ani și o femeie în vârstă de 49 de ani, înainte de a părăsi locul incidentului. Cei trei răniți au fost transportați la o unitate medicală din București pentru îngrijiri.

Polițiștii rutieri din Buftea au reușit să-l localizeze pe șofer pe o stradă din apropierea locului faptei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri