21.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

SCANDALOS! Cine este avocatul Florin Cojocaru, cel care îi apară pe patronii din dosarul Crevedia și a depus plângere penală împotriva pompierilor care au stins incendiul! Tupeul fantastic al avocatului este justificat de faptul că este vârf de lance în rețeaua Coldea-Dumbravă!

Publicat pe


Rețeaua Coldea atacă pompierii. Patronii depozitului GPL de la Crevedia au depus plângere penală împotriva a trei pompieri care au condus operațiunea de stingere a incendiului produs de explozia stației GPL. Mai exact, avocatul Florin Cojocaru, apărătorul patronilor firmei care opera depozitul cu gaz petrolier lichefiat care a explodat anul trecut în localitatea Crevedia, îi acuză pe cei trei pompieri de abuz de autoritate prin care s-a adus o vătămare gravă intereselor legale ale inferiorului sau subordonatului, neglijenţă în serviciu, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.

Cu alte cuvinte, Stîngă și Doldurea, la rândul lor cercetați penal după explozia soldată cu doi morți și 56 de răniți, sugereaza ca pompierii ar fi vinovati de moartea celor aflati in preajma statiei GPL din…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri