20 C
București
joi, 1 iunie 2023

Scenă șocantă într-o gară din Roma: Un bărbat a fost decapitat de tren când încerca să-și recupereze valiza căzută pe șine

Publicat peSambata, 28 Ianuarie 2023, ora 14:52

586 citiri

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un tren în timp ce încerca să-și recupereze valiza căzută pe șine în seara zilei de 26 ianuarie 2023, în gara internațională Termini din Roma.

Din informațiile publicate de Roma Today reiese că victima avea 48 de ani și era originară din Molda di Bari, provincia Bari din Puglia.

Bărbatul se afla pe peron în jurul orei 22:00 din seara zilei de joi și tocmai coborâse dintr-un tren când valiza sa a alunecat pe calea ferată.

Bărbatul a încercat să o recupereze, dar a căzut pe șine și, exact în acel moment, se apropia un alt tren, deținut de compania Italo și fără pasageri la bord, care se îndrepta spre depozit.

Sub ochii îngroziți a mii de călători prezenți în gară la acea oră, Ubaldo Russo a fost decapitat de roțile trenului, mai precizează sursa citată.

Poliția feroviară din Italia a deschis o anchetă și a analizat imaginile camerelor video de supraveghere din gară pentru a reconstrui dinamica tragediei și a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut.

Până la această oră se exclude însă orice altă ipoteză, exceptând cea a unui dramatic accident.

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri