21.1 C
București
joi, 21 septembrie 2023

Schimbarea la faţă, sărbătorită pe 6 august: Unul din cele 12 praznice împărăteşti, socotită zi de hotar pentru vară

Publicat pe


ȘTRANDURILE și PISCINELE din județul Alba, unde să te relaxezi și să te răcorești vara aceasta: Program, tarife și facilități 2023

Odată cu creșterea temperaturii a început redeschiderea a tot mai multe ștranduri și piscine din județul Alba.

Cel mai bun motiv pentru o escapadă la piscină sunt temperaturile care se apropie sau uneori depășesc 30°C. Atunci când se anunţă arşiţă în toată ţara, piscinele sunt singurele locuri pline de oameni și ne fac să trecem mai ușor zilele călduroase.

Astoria Pool Park

Astoria Pool Park este situat pe DN1, comuna Sântimbru și a devenit încă de la început un punct de atracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Elit - Gustul Desăvârșit

Sub mottoul „Fun happens under the sun”, Astoria Pool Park este un punct de atracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Centrul dispune de o piscină cu apă încălzită, un jacuzzi exterior și paturi de hidromasaj.

Clienții se pot răcori la „Water Bar”, care oferă un meniu variat de băuturi, inclusiv frozen drinks, pregătite după rețetele proprii ale locației. Complexul are inclusă o zonă pentru servirea mesei, unde se poate opta atât pentru gustări și salate, cât și pentru pizza.

Tarife:

Luni – Joi: 40 de lei/ persoană, iar după 16.00, tariful este de 25 lei/ persoană.

Vineri: 40 de lei/persoană.

Sâmbătă – Duminică: 50 de lei/ persoană.

Program:

luni – duminică: 10.00 – 20.00

Ștrandul Municipal Aiud

Situat pe strada Băilor nr. 2, ştrandul din Aiud este o altă opțiune demnă de luat în considerare în cazul în care te prinde vara acasă!

Ştrandul deţine un bazin pentru adulţi, cu o adâncime de 2,5 m şi o lungime de 35 m, precum şi un bazin cu apă încălzită pentru copii.

Pentru cei care doresc, locația oferă în incintă un bar şi o terasă pentru servirea mesei, la prețuri acecsibile.

Tarife:

Luni – vineri: Până la ora 17.00, tariful pentru copiii sub 14 ani este de 15 lei, iar pentru adulți este de 20 lei, iar după ora 17.00, copiii sub 14 ani vor plăti 10 lei, iar adulții 15 lei.

Sâmbătă − Duminică: În zilele de weekend tariful pentru copiii sub 14 ani este de 20 de lei, iar pentru adulți este de 25 de lei.

Program:

Luni – duminică: 08.00 – 20.00.

Ștrandul de la Zlatna

Ștrandul de la Zlatna este o recomandare potrivită pentru toți cei din împrejurimi.

Situat la iesirea din Zlatna spre Abrud pe partea stangă, lângă Stadionul ”Minaur”, ştrandul are două bazine, unul pentru adulţi şi unul pentru copii.

Vă puteți bucura aici de plaje amenajate din iarbă, nisip, grilaje din lemn semisintetic de exterior precum şi zone de plajă cu pavele pentru şezlonguri.

Tarife:

Luni – Duminică: 25 de lei pentru adulți, 15  lei pentru copiii sub 14 ani

Program:

Luni – Duminică: 10.00 – 19.00

Bazinele de la Complex Turistic Salonti Draşov

Complexul Turistic Draşov, este situat la circa 35 km. de Alba Iulia, foarte aproape de limita…Sursa: ziarulunirea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri