25.9 C
București
miercuri, 10 august 2022

Schimbări radicale în viața Ecaterinei Ladin. Dalida din „Las Fierbinți” își schimbă domiciliul

Publicat peEcaterina Ladin a devenit una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi, grație rolului său din serialul „Las Fierbinți”, difuzat pe PRO TV de peste 10 ani. Dincolo de carieră, aceasta e soție, dar și mama a doi copii.

Invitată la „Vorbește lumea” de la Pro Tv, Dalida a vorbit sincer și deschis despre viața la țară, dar și despre cum a decis soacra sa să-și cumpere o casă tocmai în locul în care își desfășoară activitatea de atâția ani.

„Poate mă voi muta acolo definitiv”

Săptămână de săptămână, Ecaterina Ladin apare pe micul ecran în rolul Dalidei, secretara primarului din serialul „Las Fierbinți”, cucerindu-i pe telespectatorii PRO TV cu acest rol.

„Soacra și soțul meu au venit într-o zi la filmare și mi-au zis. Soacra mea mereu și-a dorit o casă la țară, pentru că acolo a crescut, ca și noi, de altfel. Ne-am dorit o casă pentru familie. A văzut un anunt de vanzare pe un gard și s-a rezolvat”, a Ecaterina Ladin.

„Încă lucrăm la ea, dar când va fi gata, poate mă voi muta acolo definitv. După renovare cred că o să ne batem pentru cine o să stea acolo”, a adăugat aceasta.

Dincolo de acest rol, Ecaterina Ladin apare și pe scenele teatrelor, în diverse piese. Ea e actrița care a venit din Republica Moldova și a cunoscut succesul în România.

Viața de familie a Ecaterinei Ladin

În ceea ce privește viața ei personală, Ecaterina Ladin e căsătorită cu Laurențiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova și au împreună doi copii, pe Marcu și pe Petru. Puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut cei doi și cum au devenit un cuplu.

Ecaterina Ladin a lucrat mai întâi pentru cel care acum îi este partener de viață. „Relația noastră începe … El era în gașca de basarabeni a noastră, l-am cunoscut acolo, i-am fost angajată o vară, fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva. Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul, mai ales că știam și contabilitate.

Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine. Eu nu mi-am permis să mă gândesc mai sus de atât, pentru că el era șeful meu și îl vedeam exact ca domnul Laurențiu. S-a terminat această colaborare și am început să filmez pentru «Las Fierbinți». Într-o zi m-a sunat să mergem la film. M-am mirat așa, dar am zis să merg. După a urmat 1 martie și atunci a fost ca și cum întâlnirea noastră de cuplu”, a povestit actrița într-un interviu.

Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri