16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

Scrisoare deschisă către CSAT, SRI, SIE

Publicat pePrimim la redacție

 

Scrisoare Deschisă –
Către,
CONSILIUL SUPREM DE APĂRARE AL ȚĂRII,
În atenția : – Serviciului Român de Informații
– Serviciului de Informații Externe

Partidul ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM ROMÂNIA solicită prin prezenta, analizarea în cadrul viitorului CSAT, a situatiei liderului partidului AUR, care in conformitate cu
declaratiile publice ale unor înalți oficiali din Republica Moldova și Ucraina, este interzis de a intra in aceste două țari, pentru faptul că ar fi in legatură cu agenți ai serviciilor secrete rusești.
Considerăm că dacă afirmațiile făcute publice de reprezentanții de marcă al celor două țari se confirmă, reprezintă un fapt de o gravitate excepțională, care in mod evident aduce atingere siguranței noastre naționale .
Prin acțiunile pe care le-au desfășurat de la accederea in parlament, reprezentanții partidului AUR au avut și au o serie de acțiuni, care au ca scop, să aducă instabilitate, dezordine și nu in ultimul rând inducerea în rândul populației a sentimentelor antieuropene și anti -NATO. Acestea sunt dezideratele pe care le are de fapt RUSIA și pe care le realizează prin persoane și partide din mai multe țări !
In situații de acest gen, în Republica Moldova și Ucraina au fost luate măsuri radicale impotriva liderilor și partidelor care slujesc interesele Moscovei.
Suntem convinși că SRI și SIE au monitorizat situația prezentată, au luat legatura cu serviciile celor două țari și pot astfel să furnizeze CSAT –ului informatiile necesare.
Așteptăm analiza și informarea noastră și a cetățenilor României în raport cu cele prezentate si vehiculate în spațiul public și rămase jn suspensie, fără răspuns din partea autorităților administrative autonome si democratice ale țării noastre, membră UE și NATO, în care drepturile omului, inclusiv dreptul la informație, din necesitatea de a cunoaște, nu trebuie sa rămână iluzoriu .

Cu deosebită considerație ,
P R E Ș E D I N T E ,
Adrian- Ștefan IURAȘCU

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.

Sursa: www.cotidianul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri