29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Scrisoarea lui Abel Profetul, călugărul care a prezis arderea Moscovei din temelii

Publicat pePreviziunile lui Abel Profetul s-au întâmplat și în Rusia, iar acest lucru a fost descris de S. A. Nilus. Așa s-a întâmplat cu Abel Profetul sau cu țăranul din districtul Aleksinsky din provincia Tula, Vasily Vasilyev.

Celebrul dicționar al lui Brockhaus și Efron îl numește „călugăr-ghicitor”, care s-a născut în 1755 și a prezis zilele și chiar orele morții Ecaterinei a II-a și Paul I, invazia trupelor lui Napoleon și arderea Moscovei. Un astfel de dar de la un țăran era inexplicabil, iar dacă nu ar fi dovezile reținerii acestei „persoane periculoase” în închisori și mănăstiri, ar fi greu să crezi în el. Încă din copilărie, Abel s-a ocupat cu întreaga lume a lui Dumnezeu, cea divină în lume și în destinele oamenilor, ceea ce l-a îndemnat să rătăcească prin orașe și sate, pustii și mănăstiri.

Profeţia unui evanghelist celebru despre războiul ruso-ucrainean: „Putin este constrâns de Dumnezeu. Scopul lui nu este acela de a cuceri Ucraina”

Soarta a condus la Lacul Ladoga, apoi la Mănăstirea Valaam, unde, după un post lung, Abel a avut o viziune a spiritelor întunecate, cărora a reușit să le reziste cu rugăciuni. Dar călugărului i s-a arătat o revelație și un anumit glas i-a poruncit să noteze tot ce vedea și să le spună numai aleșilor. Din acel moment încep profețiile.

Trecând de la mănăstire la mănăstire, s-a stabilit în mănăstirea Nikolo-Babdevsky din eparhia Kostroma, pe Volga. Acolo a început să scrie o carte „înțelept și înțelept”. Starețul mănăstirii, care a văzut cartea, a trimis autorul cu însemnări către guvernul provincial. Guvernatorul, după ce a citit însemnările, a poruncit să fie închis călugărul, iar după un timp, sub pază, l-a trimis pe profet la Sankt Petersburg. Generalul de Senat Samoilov a citit în cartea lui Abel că într-un an va veni moartea împărătesei Ecaterina a II-a și a încercat să-i vorbească ca un nebun sfânt. Raportat împărătesei. Deja după profeția împlinită, cartea a căzut în mâinile prințului Kurakin, care i-a dat-o lui Paul I.

Abel Profetul a fost eliberat și dus la palat. După conversație, Pavel i-a cerut profetului binecuvântări și a ordonat să se stabilească o persoană neobișnuită în Lavra lui Alexander Nevsky, dar Abel s-a dus la Valaam, unde a început să scrie a doua carte de viziuni profetice. Și iarăși lucrarea călugărului neliniștit a fost citită de vistiernicul mănăstirii, starețul, Mitropolitul Sankt Petersburgului și funcționarii „camerei secrete”. Pavel, care a văzut noua Scriptură, a citit în ea despre moartea sa, iar profetul Abel a fost închis în Cetatea Petru și Pavel.

Profeţiile cumplite ale călugărului rus Aristocles de la Athos: „Rusia va deveni o temniţă. O mare explozie se va produce”

După moartea împăratului Abel, l-au eliberat din cetate, dar numai pentru a se stabili sub supraveghere în Mănăstirea Solovetsky. De data aceasta ordinul a venit de la însuși împăratul Alexandru I. A treia carte despre invazia franceză a Rusiei și arderea Moscovei a provocat o nouă persecuție a autorului. Autoritățile au ordonat ca Abel să fie închis în Mănăstirea Solovetsky, unde a petrecut 10 ani și 10 luni. S-a întâmplat tot ce era prescris: Rusia l-a învins pe Napoleon, iar Alexandru I, amintindu-și de Abel, a ordonat să fie eliberat. Au început ani de rătăcire și, deja în timpul domniei lui Nicolae I, a fost din nou pus sub supraveghere în Mănăstirea Mântuitorul-Evfimiev din orașul Suzdal. Viața lui s-a încheiat liniștit printre rugăciuni și reflecții. Cele mai multe dintre profeții s-au adeverit în timpul vieții profetului Abel, dar a existat una care a continuat să-i intereseze pe istorici chiar și în secolul al XX-lea. Faptul este că lui Pavel I i s-a prezis soarta casei imperiale cu o sută de ani înainte. Despre moștenitorii lui Paul I, călugărul Abel a spus: „Alexandru al III-lea îi va transfera tronul lui Nicolae al II-lea, Iov cel Îndelung răbdător. El va înlocui coroana regală cu o coroană de spini, va fi trădat de poporul său, ca odată Fiul lui Dumnezeu…” Paul I a sigilat predicția lui Abel într-un plic și a lăsat-o în Palatul Gatchina pentru nepotul său, scriind cu mâna sa: „Deschideți descendentului nostru în ziua centenarului morții mele”.

La 2 martie 1901, în prezența reprezentanților curții, Nicolae al II-lea a deschis sicriul cu testament și a citit profeția lui Abel despre soarta lui. Totuși, cel mai surprinzător lucru din această poveste este că Sfântul Serafim de Sarov i-a dat lui Alexandru I o scrisoare în vremea lui, în care se adresa și autocratului cu un avertisment. lung, nepoata generalului Adelung, educatoarea împăratului Alexandru al II-lea în copilăria și adolescența sa, a fost în funcția de Ober-Kamerfrau Maria Fedorovna Geringer.

1.Abel Profetul despre Pavel I

În timpul domniei Ecaterinei a II-a a trăit în Mănăstirea Solovetsky. Abel a început să profeteze despre moartea împărăteștii. Zidurile, chiar și cele mănăstirești, au urechi – pentru prognozele sale, Abel a fost întemnițat în cetatea Shlisselburg „sub cea mai puternică pază”. După moartea Ecaterinei, care a murit în concordanță exactă cu profeția lui Abel, călugărul a fost amnistiat de Pavel I. Împăratul a aranjat cu el o audiență personală și a ascultat noi predicții de la el. Abel a descris în detaliu moartea împăratului și, în același timp, viitorul de neinvins al dinastiei Romanov.

„Domnia ta va fi scurtă și văd sfârșitul păcătos și aprig al tău. Vei accepta moartea martirilor împotriva lui Sofroniu din Ierusalim de la slujitorii necredincioși, în camera ta de pat vei fi sugrumat de răufăcătorii pe care îi încălzești pe sânul tău regal. În Sâmbăta Sfântă te vor îngropa … Ei, acești răufăcători, care se străduiesc să-și justifice marele păcat de regicid, te vor proclama nebun, îți vor înveseli amintirea bună … Dar poporul rus te va înțelege și te va aprecia cu sufletul lor adevărat și își vor purta tristețea la mormântul tău, cerându-ți mijlocirea ta. și înmuierea inimilor celor nedrepți și cruzi. Numărul anilor tăi este ca numărul unui fag „. (Profețiile călugărului Abel)

2. Despre Alexandru I

Abel a fost eliberat în pace la Mănăstirea Nevsky pentru o nouă tonură monahală. Acolo, în timpul celei de-a doua amintiri, a primit numele de Abel. Dar profetul nu a stat în mănăstirea capitalei. La un an după ce a vorbit cu Pavel, el apare la Moscova, unde pe bani dă predicții aristocraților locali și comercianților bogați. După ce a câștigat niște bani, călugărul merge la mănăstirea Valaam. Dar Abel nici nu trăiește liniștit acolo: își ia din nou pixul și scrie cărți de predicții, unde dezvăluie moartea iminentă a împăratului. Abel în cătușe este adus la Sankt Petersburg și închis în Cetatea Petru și Pavel – „pentru indignarea liniștii sufletești a Majestății Sale.” Imediat după moartea lui Pavel I, Abel este eliberat din nou din închisoare. De data aceasta, Alexandru I. devine eliberator. Noul împărat îl trimite cu precauție pe călugăr la mănăstirea Solovetsky,fără dreptul de a părăsi zidurile mănăstirii. Acolo Abel scrie o altă carte în care prezice captura Moscovei de către Napoleon în 1812 și arderea orașului. Predicția ajunge la rege și el poruncește să calmeze imaginația lui Abel din închisoarea Solovetsky.

Video promotional:

„Francezul va arde Moscova împreună cu El și va lua Parisul de la el și va fi numit Fericitul. Dar mâhnirea secretă va deveni insuportabilă pentru El, iar coroana Featului Regal al slujbei Regale i se va părea grea, El va înlocui cu fapta postului și a rugăciunii. El va fi drept în ochii lui Dumnezeu: va fi un călugăr alb în lume. Am văzut deasupra ținutului rus steaua marelui sfânt al lui Dumnezeu. Se arde, se aprinde. Acest ascez va împlini întregul destin al lui Aleksandrov …”. (Profețiile călugărului Abel)

3. Abel Profetul despre Nicolae I

Când în 1812, armata rusă predă Moscova francezilor, iar Belokamennaya, așa cum a prezis călugărul, aproape că arde, impresionat Alexandru I porunce: „Lasă Abel din mănăstirea Solovetsky, dă-i un pașaport pentru toate orașele și mănăstirile rusești, oferă-i bani și îmbrăcăminte “. Odată liber, Abel a decis să nu mai enerveze familia regală, dar a plecat într-o călătorie către Locurile Sfinte: a vizitat Athos, Ierusalim, Constantinopol. Apoi se stabilește în Lavra Trinity-Sergeeva. De ceva timp se comportă liniștit, până când, după aderarea lui Nicolae I, se va rupe din nou. Noul împărat nu i-a plăcut să stea la ceremonie, așa că „pentru smerenie” l-a trimis pe călugăr la închisoare în Mănăstirea Suzdal Spaso-Efimovsky, unde în 1841 Abel s-a retras Domnului.

„Începutul domniei fiului tău Nicolae va începe cu o luptă, o revoltă voltaireană. Aceasta va fi o sămânță malefică, o sămânță dăunătoare pentru Rusia. Dacă nu harul lui Dumnezeu care acoperă Rusia, atunci … La o sută de ani după aceea, Casa Preasfințitului Teotokos va deveni sărăcită, statul rus se va transforma într-o urâciune a pustiii”(Profețiile călugărului Abel)

4. Despre Alexandru al II-lea

După moartea lui Abel, numele său nu a fost uitat. Până la sfârșitul secolului al XIX-lea, chiar un anumit cult a apărut în rândul intelectualilor: ei au vrut să-l facă pe călugărul Abel un Nostradamus rus. Dumnezeu a salvat – scrisoarea pe care Abel i-a dat-o lui Paul I „aștepta în aripi” în Palatul Gatchina. Conform voinței împăratului, acesta urma să fie deschis la 100 de ani de la moartea lui Pavel.

„Nepotul tău, Alexandru al doilea, l-a destinat pe eliberatorul țarului. Planul tău se va împlini – el îi va elibera pe țărani, apoi îi va învinge pe turci și le va da slavilor libertatea de jugul infidelului. Evreii nu-l vor ierta pentru fapte mari, vor începe să-l vâneze, îl vor omorî în mijlocul unei zile senine, în capitala loială mâinilor renegatului. La fel ca tine, el va pecetlui slujba serviciului său cu sângele regal …”. (Profețiile călugărului Abel)

5. Despre Alexandru al III-lea

O sută de ani a expirat în 1901. Împăratul Nikolay și familia sa au ajuns la Palatul Gatchina. Conform amintirilor, erau vesele și vesele. Cu toate acestea, după citirea scrisorii, starea de spirit a lui Nikolai s-a deteriorat grav.

„Liberul țar este moștenit de țarul-împăciuitor, fiul său, și strănepotul tău, Alexandru al Treilea. Domnia Sa va fi glorioasă. Va asedia sediția blestemată, va aduce pace și ordine „. (Profețiile călugărului Abel)

6. Abel Profetul despre Nicolae II

Ceea ce a citit l-a făcut pe Nicolae al II-lea să se gândească serios …

„Nicolae al II-lea – sfântul rege, Iov a rămas îndelung suferit. El va avea mintea lui Hristos, curățenie îndelungată și asemănătoare cu porumbeii. Scriptura îi mărturisește: Psalmii 90, 10 și 20 mi-au dezvăluit întregul destin. El va înlocui coroana regală cu o coroană de spini, va fi trădat de poporul său, așa cum a făcut odată Fiul lui Dumnezeu. Mântuitorul își va răscumpăra poporul – ca un sacrificiu fără sânge. Va fi război, un mare război, război mondial. În aer, oamenii, ca niște păsări, vor zbura, sub apă, ca peștele, vor înota, vor începe să se distrugă reciproc cu un miros de făt gri. În ajunul victoriei, tronul regal se va prăbuși. Trădarea va crește și se va înmulți. Și strănepotul tău va fi trădat, mulți dintre urmașii tăi își vor albi hainele cu sângele unui miel în același mod, un om cu un topor va lua puterea în nebunie, dar el însuși va plânge după aceea. Va exista într-adevăr o execuție egipteană. „(Profețiile călugărului Abel)

7. Despre noi probleme

Poate că cunoașterea sorții explică mult comportamentul lui Nicolae al II-lea în ultimii ani. Smerenia sa înaintea propriei soarte, paralizia voinței, apatia politică. Împăratul și-a văzut calvarul și l-a urcat. Și soarta sa, ca și regii care l-au precedat, a fost prezisă de călugărul Abel.

„Sângele și lacrimile vor uda pământul umed. Râuri sângeroase vor curge. Fratele se va ridica împotriva fratelui. Și pachete: foc, sabie, invazia străinilor și a inamicului este puterea interioară a nevrednicilor, evreul va înfioră pământul rusesc cu un scorpion, îi va prăbuși sfinții, va închide bisericile lui Dumnezeu, va executa cel mai bun popor rus. Aceasta este permisiunea lui Dumnezeu, mânia Domnului pentru renunțarea la Rusia a unului ei uns pe Dumnezeu. Și atunci va mai fi! Îngerul Domnului varsă noi boluri de calamitate, astfel încât oamenii să vină în minte. Două războaie, unul mai amar decât celălalt, vor fi. New Batu în Occident va ridica mâna. Oamenii dintre foc și flacără. Dar de pe fața pământului nu va fi distrus, ca și cum domina rugăciunea regelui torturat „.

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri