30 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Se dau 2.000 de euro de euro pe lună! Donald Trump face angajări. Cine sunt românii care pot aplica

Publicat pe


Hotelul lui Donald Trump din Irlanda caută nu mai puțin de 27 de români care să lucreze aici. Trump International din Doonbeg, o unitate de cinci stele de pe coasta de Vest a Irlandei, are o vedere splendidă către Oceanul Atlantic și dispune, de asemenea, de spa, teren de golf și plajă.

Salariile acestor români ar urma să pornească de la suma de 2.000 de euro pe lună și se pare că se oferă și 3.000 de euro pe lună în unele cazuri. De asemenea, angajații vor beneficia de cazare și masă inclusă, transmite Observator.

Ce joburi se caută la hotelul lui Trump

Informațiile arată că unitatea caută mai exact cinci bucătari, doi șefi de sală și 20 de oameni pentru curățenie.

„Nivelul de flexibilitate al candidaţilor români este foarte mare, se integrează foarte ușor în companii cu specific internațional și au un nivel foarte mare de anduranţă atunci când vine vorba de o schimbare”, spune Roxana Drăghici, reprezentant platformă de recrutare, pentru sursa citată.

Sumele pe care angajații le vor primi acolo sunt evident mai bune decât cele din România, așa că sunt la mare căutare.

„Comparând cu România este un salariu bun și atunci mulți preferă să plece să facă un sacrificiu de câțiva ani și să strângă ceva bani”, explică Sorina Faier, expert HR.

Ce trebuie să faci pentru a obține unul din joburi

Sursa citată mai transmite că pentru a obține unul din aceste joburi la hotelul de cinci stele al lui Donald Trump, trebuie să aplici pe unul din site-urile de recrutare și apoi să faci față unui interviu online. Ulterior, dacă ai trecut de aceste praguri urmează un interviu față în față cu o persoană care va veni din Irlanda.

„Dacă vrei să lucrezi pentru Donald Trump, primul pas e să aplici pe unul dintre site-urile de recrutare. Al doilea pas – vei avea un interviu online pe platformă și dacă te vei face remarcat cineva va veni tocmai din Irlanda pentru un interviu faţă în faţă cu tine. Dacă treci cu bine și peste această probă nu-ți rămâne decât să iei avionul către Irlanda”, arată Bianca Florea, reporter Observator.Sursa: www.capital.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri