26.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Se deschide sezonul de evenimente REMIX ID

Publicat pe


Echipa Remix ID vă invită sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 18, la o discuție cu Mirela Stoeac-Vlăduți, Olga Torok și Cristian Vicol alături de scriitorul Robert Șerban și Elena Samantu, coordonatorul ansamblului Edelweiss Deta.

„Vom povesti despre ce pregătim pentru 2022 și 2023, despre etniile Banatului, despre specificul lor, despre tradiții, obiceiuri, documentare și despre cum Remix ID, proiect cuprins în programul prioritat Timișoara 2023, încearcă să recupereze toate aceste valori cu ajutorul artiștilor grafici și a muzicienilor cu care colaborează pentru a aduce aceste tezaur în fața unui public urban”, a precizat Cristian Vicol.

Întâlnirea face parte dintr-un un eveniment mai mare – REMIX ID   la librăria La două bufnițe, campanie care a debutat în 24 martie.

Astfel, în aceste zile vizitatorii librăriei La Două Bufnițe vor putea experimenta o instalație special realizată de echipa Remix ID pentru iubitorii de povești – interviuri cu reprezentanții etniilor din Banat, muzică remixată de muzicieni și compozitori contemporani, intervenție performativă, toate parte din portofoliul artistic al proiectului Remix ID, materiale strânse în aproape cinci ani de documentare a tradițiilor Banatului și de colaborare cu artiști contemporani.

Până în 10 aprilie, cei care trec pragul librăriei vor beneficia de o reducere de 20% la cărțile scriitorilor central europeni – sârbi, unguri, cehi, croați, (unii) români, șvabi etc. (* selecția autorilor este făcută de librarii La Două Bufnițe.)

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri