21.3 C
București
vineri, 1 iulie 2022

Se închide circuația rutieră pe o bandă pe bulevardul Cetății, dar și în intersecția cu Calea Bogdăneșilor


Primăria Timișoara anunță începerea lucrărilor pentru Reabilitarea liniilor de tramvai şi modernizarea tramelor stradale pe bulevardul Cetăţii, etapa a patra, de luni 30 mai, ora 9.00. Lucrările  vor afecta circulația pe unul dintre sensurile existente pe bulevardul amintit, în plus se va închide și circulația în intersecția cu Calea Bogdăneștilor.

Începând cu ziua de luni se va închide circulaţia pe Bd. Cetăţii, pe sensul de mers: Str. Cloșca – Calea Bogdăneștilor, pentru o perioadă de aproximativ 6 (șase) luni. Pe sensul de mers Calea Bogdăneștilor – Str. Gh. Lazăr, se va permite circulaţia în dublu sens, cu câte o bandă pe sens.

De asemenea pentru realizarea unor lucrări aferente obiectivului “Reabilitare linii de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timişoara, Traseul 5, Calea Bogdăneştilor”, tot din data de data de 30.05.2022 se va închide circulaţia și în intersecţia Bd. Cetăţii – Calea Bogdăneştilor – B.P. Haşdeu.

Rămâne deschisă legătura Calea Bogdăneştilor – Bd. Cetăţii prin viraj dreapta, pe str. Mendeleev – str. Madrid – Bd. Cetății şi, de asemenea, legătura Bd. Cetăţii – Calea Bogdăneştilor, prin viraj stânga pe str. Hamlet – str. Suceava – Calea Bogdăneștilor.

Timpii de semaforizare din intersecţia Bd. Cetăţii – Str. Coşca – Str. Ghe. Lazăr se păstrează.

Traseul deviat al mijloacelor de transport în comun va fi comunicat de Societatea de Transport Public Timișoara.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri