26.1 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Se putea mult mai bine, dar şi ghinionul putea fi total! Doar un punct pentru fetele de la Poli

Publicat pe


În primul meci acasă din acest an, Politehnica Timișoara obține un punct din confruntarea cu CSM Alexandria, meci contând pentru etapa a doua de play-off al Ligii 1 feminine.

Cele două reprize au fost similare, Poli atacând în valuri, creându-și ocazii, însă nu a existat luciditate în fața porții. După câteva șanse ratate de Șodinca, Ancăș și Sucilă, oaspetele au fost cele care au deschis scorul prin Iulia Iorgoni, în minutul 31. În partea secundă, Politehnica a dominat total în goana după egalare, care s-a lăsat mult așteptată, ratând ocazii imense în situații de 1 la 1 cu portarul Alexandriei. Într-un final, Cristina Sucilă reușește să marcheze în minutul 83 după o lovitură liberă executată de Clara Roșu. Poli ar fi putut să țină acasă cele trei puncte, mai creându-și câteva ocazii până la fluierul final, însă balonul nu a mai ajuns în poarta Alexandrei.

Cu acest egal, Politehnica Timișoara rămâne pe locul patru, la cinci puncte de podium, urmând ca în etapa următoare să se deplaseze la București pentru meciul cu Fair-Play București, ocupanta locului șase.

„Trăim un sentiment ciudat, pe de o parte sunt bucuros pentru jocul echipei – am reușit să avem multe realizări, o posesie bună, un pressing foarte bun, nu le-am lăsat timp și spațiu adversarelor, care au avut foarte puține oportunități de a marca. În repriza a doua au avut chiar foarte puține momente în care s-au apropiat periculos de poarta noastră. Însă, în același timp, suntem puțin supărați pentru că nu am reușit să luăm cele trei puncte, dar acesta este fotbalul. Mă bucur că ceea ce lucrăm la antrenamente începe să se vadă în joc. Ne-au lipsit și astăzi 6-7 jucătoare care ar fi putut să conteze pentru echipa noastră, sperăm că pentru etapa viitoare unele din ele vor fi recuperate și, în condițiile acestea, sunt convins că echipa noastră va arăta și mai bine. Sperăm să continuăm pe același trend”, a declarat la managerul echipei bănăţene Mirel Albon.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri