18 C
București
joi, 16 mai 2024

,,Se urlă, se râde și se continuă bairamul” – Locatarii unui bloc, disperați de gălăgia produsă de clienții unei terase improvizate din Cluj-Napoca

Publicat pe



Locatarii unui bloc din zona Gării se plâng că spațiul din fața unui magazin, aflat în apropiere de locuința lor, s-a transformat într-o terasă improvizată.

O clujeancă care locuiește în zonă susține că ,,bairamul” începe de la primele ore ale dimineții, petrecăreții fiind extrem de gălăgioși. Mai mult, potrivit femeii, muzica bubuie îngrozitor de tare iar cei prezenți la ,,bar”, lasă gunoaie în urma lor. 

Se pare că cei care vin în zonă achiziționează diferite băuturi alcoolice de la magazin, pe care le consumă chiar în fața acestuia transformând zona în propria terasă.

 ,,Terasă neautorizată. V-am mai scris cel puțin se 5 ori. Aveți autorizat un magazin alimentar, în colțul stației de troleibuz, la Gară . MAGAZIN. Dânșii servesc atât băuturi alcoolice cât și cafea exact în fața ușii și sub geamurile blocului. De la 5:30 dimineața, toate busurile de navetiști aici stau și petrec. După ora 6:30 este și mai grav,…



Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri