21.1 C
București
joi, 21 septembrie 2023

Se vând droguri la festivalurile de la Văliug, ca pâinea caldă

Publicat pe


Unde e un concert, sunt și droguri, este o vorbă deja încetățenită, care de fiecare dată… nu este contrazisă. Recent, oamenii legii au prins doi traficanți, care se învârteau în „cercurile bune” din Văliug.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat 2 percheziții, în localitatea Văliug, județul Caraș-Severin, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Din cercetările efectuate a reieșit că, pe parcursul unui festival de muzică, organizat în județul Caraș-Severin, doi bărbați, cetățeni străini, ar fi comercializat, în mod repetat, doze-timbru LSD.

De asemenea, în autoturismele celor doi ar fi fost descoperite și ridicate 188 de timbre LSD, aproximativ 7 grame de ketamină, 2.450 de euro și 7.000 de lei.

În urma administrării probatoriului, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea, pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 15 august 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri