31 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Sean Penn a fost prins în războiul din Ucraina. Regizorul a mers kilometri pe jos până la granița cu Polonia

Publicat pe  • Sean Penn a fost prins în războiul din Ucraina
  • Regizorul și-a abandonat mașina și a mers pe jos

Regizorul în vârstă de 61 de ani a mărturisit că el și echipa lui se aflau la filmări și au decis să abandoneze mașina cu care se deplasau deoarece traficul era blocat și cât mai multe persoane voiau să fugă din cauza bărbat bombardamentelor din Ucraina.

Sean Penn a fost prins în războiul din Ucraina

Sean Penn filma pentru documentarul despre escaladarea tensiunilor din Ucraina. Proiectul a fost organizat din noiembrie anul trecut. Regizorul a participat la o conferință de presă din capitala Ucrainei, iar apoi a decis să părăsească țara să se îndrepte spre Polonia pentru a fugi de război.

Sean Penn a mărturisit pe rețelele de socializare că a mers kilometri întregi pe jos împreună cu colegii săi pentru a reuși să treacă granița din Ucraina în Polonia.

„Cei doi asistenţi ai mei şi cu mine am parcurs kilometri pe jos până la frontiera poloneză după ce ne-am abandonat maşina pe marginea drumului. Aproape toate maşinile din această fotografie transportă doar femei şi copii. Nu se vede niciun bagaj, maşina lor reprezintă singurul bun al lor”, a scris Sean Penn.

A șaptea zi de război în Ucraina

A trecut o săptămână de când președintele Rusiei, Vladimir Putin a atacat pentru prima dată o Ucraina, pe data de 24 februarie. Exploziile au loc în Kiev și în alte orașe mari, iar situația este din ce în ce mai crâncenă.

Citește și: Clipe de panică în Kiev! Trupele armate ruse atacă în aceste momente capitala Ucrainei: „Sună sirenele”

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri