18.6 C
București
duminică, 19 mai 2024

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primărie: „Nu am fost de acord și mi s-a părut JIGNITOR să cer retragerea domnului Piedone”

Publicat pe


Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a avut o dezbatere pe tema Bucureștiului cu rivalul său, Cristian Popescu Piedone, actualul edil al sectorului 5.  Liberalul a menționat că nu este de acord cu retragerea lui Piedone, în contextul solicitărilor adresate edilului de către PSD.

Sebastian Burduja, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, a precizat, în cadrul unei dezbateri televizate cu contracandidatul său Cristian Popescu Piedone, că nu a susținut niciodată retragerea acestuia din urmă din cursa pentru București.

„În primul rând, vreau să vă spun, nu am fost de acord și mi s-a părut jignitor să cer retragerea domnului Piedone. Dânsul are tot dreptul să fie într-o competiție electorală, așa cum am și eu, și doamna Firea, și domnul Nicușor Dan, prin participarea la această competiție electorală. Din respect pentru bucureșteni, noi trebuie să dezbatem, cum facem astăzi la dumneavoastră și ne urmărește…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri