31.1 C
București
miercuri, 24 iulie 2024

Sebastian BURDUJA explică cum s-a folosit primarul Capitalei de votul util: „Logica politică a lui Nicușor Dan a fost una extrem de șireată”

Publicat pe


Sebastian Burduja, ministrul Energiei și candidatul PNL la Primăria Generală, a explicat modul în care Nicușor Dan s-a bazat pe raționamentul votului util, publicând sondaje ce-l plasau pe primul pe Piedone. Astfel, a argumentat Burduja, Nicușor voia să atragă electoratul de dreapta.

Sebastian Burduja a explicat modul în care Nicușor Dan, primarul reales al Bucureștiului, a recurs la strategia votului util, în timpul campaniei electorale. Burduja a dat drept exemplu, faptul că Nicușor Dan a făcut public un sondaj ce-l plasa pe Piedone pe primul loc, în preferințele cetățenilor. Potrivit ministrului, actualul primar ar fi sperat ca astfel să atragă votul electoratului de dreapta.

„Toată logica politică a domnului Nicușor Dan a fost una extrem de șireată. De ce? Vă amintiți primul sondaj în care domnul Piedone era peste Nicușor Dan? A fost dat chiar de domnul Nicușor Dan. Nu v-ați întrebat de ce? Deci ca să sperie bucureștenii, care să…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri