15.4 C
București
vineri, 17 mai 2024

Sebastian Burduja îl demască pe Nicușor Dan: „Bucureștenii PLĂTESC din buzunarele lor pentru că Primăria este amendată cu 35.000 de euro lunar”

Publicat pe


Sebastian Burduja, candidatul liberalilor la Primăria Generală, a scos la iveală și modul în care cetățenii trebuie să plătească, lunar, 35.000 de euro deoarece edilul refuză să pună în aplicare o hotărâre judecătorească. 

Sebastian Burduja, ministrul Energiei și vicepreședintele PNL, a subliniat faptul că i se pare inacceptabil că Nicușor Dan refuză să aibă o dezbatere publică în plină campanie electorală.

„Eu sunt un om de dialog și de echipă. Toți știu asta. Problema e că ai nevoie de doi ca să dansezi tango, după cum se spune. Domnul Nicușor Dan nu este un om de dialog, nu este un om de echipă. Dânsul nu răspunde la telefon, lucruri banale. Dânsul nu vrea o dezbatere într-o . Burduja a adăugat că actualul edil refuză să răspundă la telefon atât lui cât și lui Ciprian Ciucu.

Problema este această atitudine care mie mi se pare incorectă. I-aș spune poate arogantă. Ești într-o democrație, ești primar în…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri