13 C
București
joi, 9 mai 2024

Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Nicolae Ciucă: „Este dificil și nu ar fi corect să-i impunem un scor”

Publicat pe


Președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat sâmbătă, la depunerea candidaturii lui Sebastian Burduja pentru Primăria Capitalei, că nu ar fi corect „în acest moment să-i impunem un scor”.

Sebastian Burduja a ajuns sâmbăta la sediul Biroul Electoral Municipal pentru a-și depune oficial candidatura la Primăria Capitalei. Candidatul a venit pe motocicletă. El a fost așteptat de șeful de partid, Nicolae Ciucă, de membri PNL și de susținători.

„Am făcut primul pas pentru schimbarea Bucureștiului, o schimbare pe care o așteptăm cu toții de ani de zile”, a declarat el.

Președintele PNL Nicolae Ciucă a fost întrebat sâmbătă dacă lui Sebastian Burduja i se va impune un scor pe care să-l obțină la alegerile locale.

„În acest moment este dificil și nu ar fi corect față de Sebastian Burduja să-i impunem un scor. Se depune candidatura la câteva zile după ce am luat această decizie și atunci, în funcție de cum evoluează campania în următoarele…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri