27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

Șef în spionajul ucrainean: Sunt indicii că Putin ”și-a întâlnit creatorul”, iar Rusia folosește dubluri în locul său

Publicat pe


De la începutul războiului din Ucraina, observatorii lui Vladimir Putin au scos la iveală multe dovezi prin care arată că președintele rus este deja mort, scrie Mirror.co.uk.

Săptămâna trecută, comandantul de spionaj ucrainean, general-maior Kyrylo Budanov, a spus că este convins că ”tiranul rus s-a întâlnit de fapt cu creatorul său în urmă cu aproximativ 14 luni” și că Kremlinul a instalat o dublură în locul lui. 

Zvonurile despre dispariția lui Putin nu sunt noi, dar au crescut de la începutul războiului ruso-ucrainean în februarie anul trecut, din cauza numeroaselor apariții publice pe care le-a avut președintele rus.

Vorbind cu Radio Svoboda săptămâna trecută, Budanov a spus: „Putin pe care îl cunoștea toată lumea a fost văzut ultima dată în jurul datei de 26 iunie 2022.”

Apoi a fost întrebat dacă crede că Putin este încă în viață, la care a răspuns: „Nu știu. nu știu ce să-ți răspund.”

În august, Budanov a declarat pentru televiziunea ucraineană că urechile lui Putin nu se potriveau în clipuri video alternative, care au arătat, de asemenea, că este mai înalt sau mai scund decât se presupune că ar fi.

„Imaginea, să zicem, a urechilor, este diferită. Și este ca o amprentă, imaginea urechii fiecărei persoane este unică. Nu se poate repeta”, a spus el. 

El a continuat, spunând că dublurile „au obiceiuri diferite, manierisme diferite, mersuri diferite, uneori chiar înălțimi diferite dacă te uiți cu atenție”.

Articol recomandat de sport.ro


NEWS ALERT Încep negocierile pentru transferul lui Florinel Coman!
Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri