26.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Șeful PSD respinge ideea unei remanieri a miniștrilor săi: ”Nu a existat o astfel de discuție/ Nu am ce să reproșez niciuna dintre miniștri”

Publicat pe


Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, respinge ideea unei remanieri a miniştrilor PSD din Guvern, spunând că acest subiect nu a fost discutat nici în coaliţia de guvernare, nici în Partidul Social Democrat. El spune că nu are nimic a reproşa niciunuia dintre miniştrii PSD.

„Nu am avut o astfel de discuţie nici cu premierul, nici în interiorul partidului. Nu s-a făcut o evaluare – avem o evaluare la partid, e normal, cu apariţiile, cu monitorizările, cu urmărirea programului de guvernare, fiecare ce avea de îndeplinit şi ce a făcut – nu a existat o astfel de discuţie până acum, nici în coaliţie, nici în interiorul partidului”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi, la Antena 3.

Întrebat dacă toţi miniştrii PSD sunt foarte buni, Ciolacu a răspuns: „În acest moment, eu nu am ce să reproşez niciunuia dintre miniştri, la oricare doriţi putem vorbi în detaliu, de la domnul Chesnoiu, până la domnul Romaşcanu. Nu sunt probleme”.

sursa: News.ro, Sursa foto: Ilona Andrei / G4MediaSursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri