31 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Selena Gomez nu mai folosește rețelele de socializare de mai bine de patru ani. Dezvăluirile cântăreței: „Sunt mai fericită”

Publicat pe  • Selena Gomez, fără rețele de socializare de peste patru ani
  • Artsita a pus pe primul loc sănătatea mentală

Este idolul multor tineri și are 310 milioane de urmăritori pe Instagram, dar nu mai folosește rețelele de socalizare de patru ani și jumătate. E cazul cântăreței Selena Gomez, care spune că a luat această decizie pentru sănătatea ei mentală.

Selena Gomez a renunțat la rețelele de socializare de patru ani

Starul de 29 de ani a vorbit despre dificultățile în ceea ce privește sănătatea mentală într-un interviu pentru „Good Morning America”. Ea susține că timpul petrecut offline o ajută să se simtă ”normală”.

„Nu am mai stat pe Internet de patru ani și jumătate. Mi-a schimbat viața complet. Sunt mai fericită, sunt mai prezentă, mă conectez mai mult cu oamenii. Mă face să mă simt normală”, a afirmat Selena Gomez.

Vedeta își lasă echipa să se ocupe de conturile ei de social media de ani buni. În urmă cu ceva timp, Gomez a dezvăluit că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în 2020.

„E fost eliberator să am informația. M-a făcut foarte fericită, pentru că am început să am o relație cu mine și cred că asta e cea mai bună parte. Am fost mai fericită ca niciodată. Mama mea știe”, a spus ea.

Selena Gomez simpatizează cu oamenii care au dificultăți de natură emoțională și mentală, motiv pentru care a lansat o platformă numită ”Wondermind”, dedicată acestor probleme.

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri