6.8 C
București
vineri, 31 martie 2023

Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cătălin Bordea, fugărit de femeile din tribul Wayuu. Ce facultate are Jean Gavril

Publicat peSemifinala America Express de pe 15 martie 2023 a scos la iveală câteva informații neștiute despre concurenții. Jean Gavril a făcut dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta despre studiile pe care le are.

Artistul a mărturisit că a terminat o facultate prestigioasă, după ce a văzut care este următoarea probă de la cursa pentru ultima șansă. Acesta a fost foarte încântat de faptul că trebuie să construiască o bucată de perete din pământ.

„A sunat promițător!”, a fost replica lui Jean Gavril.

Jean Gavril a mărturisit ce facultate a absolvit în semifinala America Express de pe 15 martie 2023

În timp ce se îndrepta spre misiune, concurentul a mărturisit că a studiat la Facultate de Arhitectură, unde a fost învățat despre tehnicile tradiționale românești.

Deși părea că este foarte ușor la prima vedere, frații Gavril au întâmpinat unele dificultăți în realizarea bucății de perete din pământ. Jean i-a oferit sfaturi utile fratelui său despre cum să pună materialul ca să nu mai cadă.

Citește și: Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cine a câștigat imunitatea. Ce echipă a adunat cele mai multe totemuri

„Nu poți să le pui așa pentru că nu stau una peste alta. Nu era foarte complicat. Nu stă dacă nu punem bolovani. Nu mai împinge că l-ai dat jos!”, a specificat el.

Cătălin Bordea a fost fugărit de femeile din tribu Wayuu în semifinala America Express de pe 15 martie 2023

Cătălin Bordea a trecut printr-o situație amuzantă în semifinala America Express de pe 15 martie 2023. Concurentul a fost fugărit de femeile din tribul Wayuu în timpul unei probe de dans simbolic.

„Eu am crezut că sunt femeia, că am văzut demonstrația lor. Ne unim toate și îl prindem. Trebuia să țin coroana aia și să fug de ele cu spatele, părea ușor”, a spus Cătălin Bordea.

„Ce fain îți stă, baby!”, i-a mărturisit Nelu Cortea, după ce l-a văzut pe colegul său în hainele tradiționale tribului.

Citește și: Semifinala America Express, 14 martie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă. Trei echipe s-au luptat pentru marele avantaj

Momentul a fost unul de-a dreptul savuros pentru telespectatori, dar și pentru cei care au asistat la el.

„Fugi, baby!”, a strigat Nelu Cortea la colegul său.

„Sunt căsătorit, doamnelor! Lăsați-mă în pace!”, a fost replica lui Cătălin Bordea pentru femeile din tribu Wayuu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express – Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express – Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cătălin Scărlătescu, la pământ. Doina Teodoru i-a sărit imediat în ajutor. C…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri