17.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024

Senatorii americani au blocat proiectul de lege prin care SUA ar fi trimis un ajutor de 60 de miliarde de dolari Ucrainei

Publicat pePe lângă ajutorul financiar pentru Ucraina, proiectul de lege urma să-i acorde președintelui Joe Biden o nouă putere de a închide granița și ar fi oferit miliarde de dolari și Israelului, Fâșiei Gaza și Cisiordaniei.

Cinci democrați au votat împotriva lui Biden

Votul a fost 49 la 50, cu 45 de democrați și patru republicani susținând avansarea proiectului de lege. Ar fi fost necesare 60 de voturi pentru a începe dezbaterea proiectului de lege.

Cea mai mare parte a conferinței republicane s-a opus avansării proiectului de lege după ce s-a plâns că legislația nu abordează destul criza de la granița dintre SUA și Mexic, unde arestările pentru treceri ilegale au atins niveluri record.

Cinci membri ai Partidului Democrat au votat, de asemenea, pentru blocarea proiectului de lege, din îngrijorare cu privire la severitatea măsurilor de securitate a graniței și la finanțarea suplimentară pentru armata israeliană pe fondul războiului din…Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri