4.9 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Șerban Copoț pleacă de la iUmor după 14 sezoane. Care e motivul din spatele deciziei sale

Publicat peCântărețul de la Animal X, cunoscut sub numele de Șerban Copoț, a anunțat că se retrage din industria televiziunii în ziua în care împlinește 42 de ani. Timp de șapte ani, el a fost gazda emisiunii iUmor, unde a colaborat cu Dan Badea, Cheloo, Mihai Bendeac și Delia Matache.

Șerban Copoț pregătește „o surpriză uriașă”, după plecarea de la Antena 1

„Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort. Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele și nu am cum să renunț la proiectul meu de suflet!”, a comentat Șerban Copoț, potrivit Unica.ro.

Pe data de 2 iulie, de ziua sa de naștere, Șerban Copoț a dezvăluit că are în plan să pregătească „o surpriză uriașă” după plecarea sa de la Antena 1.

Debut în industria muzicală cu trupa Animal X

„Vă mulțumesc pentru urări! 42 de ani! O petrecere reuşită este cea în care nu găseşti poze prea reuşite. Se pare că este o vârstă la care este binevenită o schimbare. O schimbare in bine, prin care îmi iau ‘La revedere!’ de la un colectiv cu care am lucrat 14 sezoane.

Cu bune, cu rele, am fost acolo o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc. Fiecare cu părticica lui. Acum, a venit momentul să le urez mult succes şi să îmi văd de proiectele mele. Vine tabăra din 23 iulie, iar din toamna pregatesc o surpriză mare de tot. Încă o dată vă mulțumesc pentru urări şi vă îmbrățişez. #42deani #multumesc”, a scris acesta pe pagina lui.

Șerban Copoț a debutat în industria muzicală românească la sfârșitul anilor ’90. În anul 1999 a fost înființată trupa Animal X, în componența căreia se regăseau Șerban Miron Copoț (Hienă) în calitate de solist principal, Alexandru Sebastian Salaman (Șopârlă) ca voce secundară și Laurențiu Mihai Penca (Vierme) în calitate de voce secundară.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri