20.5 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Shell rupe legăturile cu Rusia și își cere scuze că a cumpărat petrol rusesc: „Decizia de a cumpăra o încărcătură de țiței rusesc nu a fost cea corectă”

Publicat peCompania Shell a anunțat că își închide toate stațiile de carburanți din Rusia și stopează achiziția de petrol rusesc.

Directorul companiei anglo-olandeză a transmis că își cere scuze pentru decizia de săptămâna trecută de a cumpăra țiței rusesc și că se retrage din proiectele cu Rusia privind gazele naturale, petrolul și produsele derivate, preluat de economedia.ro.

„Decizia de a cumpăra o încărcătură de țiței rusesc nu a fost cea corectă”

Directorul executiv al companiei, Ben van Beurden, a transmis că decizia de a cumpăra țiței rusesc nu a fost cea corectă.

„Suntem foarte conștienți că decizia noastră de săptămâna trecută de a cumpăra o încărcătură de țiței rusesc… nu a fost cea corectă și ne pare rău”, a declarat directorul general al Shell, Ben van Beurden, potrivit HotNews.

Shell închide toate stațiile de carburanți din Rusia

Shell a luat hotărârea de a închide toate stațiile de carburanți din Rusia și de a suspenda achiziția de petrol rusesc. Lanțul de aprovizionare va fi modificat pentru a elimina volumele importate din țara afectată de sancțiuni „cât mai repede posibil”.

Directorul executiv al companiei a mai adăugat că schimbarea ar putea dura câteva săptămâni.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri