22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

SIFOANELE SRI! Uite cine controlează MAI!

Publicat pe


Continuăm seria dezvăluirilor despre ”Rețeaua Despi” ! Cea care, deja de prea multă vreme controlează din umbră cam întreaga activitate a Ministerului Afacerilor Interne și a structurilor subordonate! Fie ele operative, de intervenție, judiciare, de urgență, informative sau anticorupție! Astfel că secretarul de stat Bogdan Despescu nu este perceput la nivelul MAI drept adevăratul ministru de Interne, dar chestorul cu patru stele așezate invers pe uniforma-i personalizată ilegală chiar forțează impunerea hegemoniei și asupra altor structuri din sistem.

Reghecampf… Hideg… Sârbu… Grupul de la Abu Dhabi negociază ”transferul” SANIMED

Uitând că, totuși, nu este decât un alt ”idiot util” al adevăraților ”băieți deștepți” ai sistemului care, prin el, controlează practic întreg Ministerul de Interne! Astfel că ”Operativul” Serviciului Român de Informații care îl ține în ”lesă” pe Bogdan Despescu ar trebui să priceapă că deja ”exploatarea excesivă” a unor personaje atât de vulnerabile contrainformativ precum Bogdan Despescu sau șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet nu face decât să compromită chiar imaginea SRI! Serviciu care nu are cum să își câștige respectul partenerilor instituționali sau mai ales a celor externi bazându-se pe aceleași ”unelte” plantate la vârful MAI și despre care celelalte structuri informative pot pune oricând pe masa CSAT ”almanahuri” întregi cu faptele comise.

Colonelul Paul Sârbu, ”legendat” drept general SIE

Și ”acoperite” de Operativul SRI! Dintre care astăzi redăm doar câteva vulnerabilități documentate ca la manualul de intelligence. Păstrând cele mai distrugătoare ”hiperbarice” informative pentru credibilitatea publică a MAI-ului controlat de SRI pentru atunci când dinamica operativă o va impune. Asta dacă nu cumva SRI va renunța la încăpățânarea demnă de o cauză mai bună cu care își menține în funcții  ”sifoanele”. Deși conducerea – cel puțin cea operativă! – este la curent cu toate, dar absolut toate datele din rapoartele informative pe care le prezentăm.

”Serviciul T” , ”celula anti-gay” din DIPI!

Probabil actuala conducere a Ministerului de Interne, fie că vorbim de cea politică, operativă sau chiar informativă va fi extrem de surprinsă să afle că în chiar ”inima” DIPI există un ”acoperit total Serviciu T”! La fel ca și toți ceilalți politicieni și chestori care s-au perindat pe la vârful MAI din momentul în care chestorul Virgil Ardelean punea bazele acestei structuri ilegale. ”Serviciul T” fiind înființat de către ”Vulpe” la ordinul expres al lui Traian Băsescu! Și pus la dispoziția acestuia, pentru documentarea rivalilor din politică și din sistem. ”Fișa postului” trasată de chestorul Ardelean oamenilor săi de încredere conținând inclusiv ”inventarierea gay”-lor din MAI sau clasa politică! Iar o explicație tehnică pentru succesul nevăzut, dar uriaș al ”Serviciului T” este sprijinul logistic de care ”celula anti –gay” inițială a beneficiat din partea controversatului Birou Afaceri Rezervate – Ufficio Affari Riservati – din cadrul Ministerului de Interne de la Roma și a metodelor influentului său director, Umberto D’ Amato.

Despescu, un chestor cu ”stelele pe invers”…

Cel care conducea o Diviziune de veritabilă poliție politică care documenta toate partidele, fie ele de stânga sau de dreapta, democrate sau extremiste…. Dar mai ales membrii cu funcții ai minorităților sexuale! Modelul Rețelelor lui D’ Amato fiind preluat și de ”ofițerii deplin acoperiți” ai ”Serviciului T”, după cum o arată un raport informativ ”clasat” de un fost adjunct al SIE, dar care iată că nu a dispărut cu totul! Și care, la vremea respectivă a fost încredințat spre instrumentare fostului șef al SRI. Numai că influența lui Băsescu a fost prea puternică și ”Serviciul T” a continuat să activeze, în deplină ”ilegalitate”și în folosul operativ al SRI, până în ziua de astăzi!

Soția lui Bogdan Berechet, șef Serviciu în SRI!

Existând ”suspiciuni  rezonabile” că noul beneficiar al ”fișelor informative” neavizate oficial de nicio structură a MAI nu ar fi nici ministrul de Interne, nici șefii structurilor operative sau informative, ci doar secretarul de stat Bogdan Despescu! Pe persoană fizică! Ceea ce și explică de ce, în ciuda tuturor anchetelor interne și a scandalurilor publice în care a fost implicat ”nemuritorul” Despescu, nimeni nu a îndrăznit să îl atingă nici măcar cu o întrebare… La informările oficiale ale structurilor MAI din subordine și cele ale  ”Serviciului T” din cadrul DIPI adăugându-se și ”sifonările” unor ”cadre de nădejde” din ”Rețeaua Despi”, precum cele ale comisarului șef Bogdan Berechet. Obediența șefului Poliției Capitalei fiind barem oarecum de înțeles, omenește vorbind, din moment ce soția sa, ofițer activ al SRI Argeș a fost avansată șef serviciu și apoi transferată la București…

Gaterul de la Valea Lupului și Vila de la Corbeanca

Asta doar așa, să se știe că se știe… După cum uite că nu doar ”exploatatorii” informativi ai lui Despescu de la SRI știu și de defrișarea faraonică a pădurii de la Valea Lupului, stejarii plantați în cinstea lui Gheorghe Gheorghiu Dej căzând pradă gaterelor ilegale din zona Nehoiu – Pătârlagele.

Operativul SRI controlează MAI prin ”Rețeaua Despi”

Rezultatul financiar al acestor defrișări ilegale regăsindu-se în ”vila de oaspeți” de pe malul Lacului Corbeanca, oficial deținută de familia unui fost subordonat al unui chestor cu fix patru stele… La fel după cum ”Operațiunea GHIVECI” a carierelor buzoiene de piatră a pus ”piatra de temelie” altor locații de fițe, dar discrete. Și care produc bani, până ce adevăratul proprietar își va permite să intre și legal în posesia lor. Precum cele trei apartamente din Dubai, închiriate pe sume de până la 7.500 de dolari lunar unul!

”Șogorii” Reghe și Despescu!

Și tot așa, astăzi doar pentru a mai tăia din elanul informativ al ”Operativilor” SRI care au datoria de a informa și propria conducerea executivă a serviciului de exploatarea ”în orb” a ”Rețelei Despi”, ”spicuim” din raportul contrainformativ intrat în posesia noastră și despre documentarea rețelei de prostituție de lux din Dubai! Cea preluată de Clanul Tâmplarilor de la întemnițatul Clămparu… Și de ”cotizațiile” pentru ca membrii clanului să nu fie extrădați… Ca și de ”plantarea de tehnică” în cel mai intim anturaj al unui cunoscut miliardar român refugiat în Dubai…. De dosarele pe care Bogdan Despescu se pregătește să le ”bubuie” împotriva unor fotbaliști celebri și a unor investitori din Prima Ligă, în urma informațiilor ”interne” obținute de la ”sifonul” său secret… De negocierile subterane purtate în chiar aceste zile pentru ca, în schimbul unei ”condamnări soft”, fugarul afacerist Cătălin Hideg să cedeze 40 % din acțiunile SANIMED din Călugăreni unui investitor ”surpriză”, cel mai probabil chiar Laurențiu Reghecampf! Cel care ar trebui să știe că, înaintea lui, ”Rețeua Despescu” a documentat-o operativ pe Corina Caciuc… Inclusiv audio – video… Un Reghecampf ”cooptat” după ce naveta sa între România și fostul loc de muncă din Emirate a fost intens monitorizată… Până ce ”Reghe” a ajuns să apară în pozele din zonele de fițe ale petrecerilor intime ale noului ”Grup de la Abu Dhabi”, alături de Hideg sau mai ales ”generalul Paul Sîrbu”…

Paul Sârbu nu e general SIE! E colonel DGIA!

Iată însă că până și mitul ”generalului fără chip” al SIE este spulberat astăzi, prin publicarea fotografiei în care apare Paul Sârbu. La masă, alături de protejații săi. Cu mențiunea EXPLICITĂ că Paul Sârbu nu a fost și NU ESTE GENERAL SIE! Ci doar un fost colonel DGIA, extrem de apropiat, ce este drept, de fostul șef al SIE, ”vânzătorul de spioni români”, Ioan Talpeș. Fostul consilier al Departamentului Securității Naționale și ofițer de legătură cu NATO fiind în prezent ”vârful contrainformativ” al ”Grupului de la Abu Dhabi”. Unul care iată însă că a permis – cu sau fără voie… – penetrarea informativă a miliardarilor refugiați în Dubai de către ”Rețeaua Despi”! Și ”stăpânii” săi de la SRI! Cei care au acționat sub ”falsul steag” al unui alt serviciu secret, prin legendarea colonelului DGIA – MApN, Paul Sârbu ca fiind general acoperit al SIE!

Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri