8.2 C
București
joi, 24 noiembrie 2022

Silviu Prigoană și-a dus copiii în vacanță, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. Ce destinație a ales

Publicat pe  • Silviu Prigoană a plecat cu copiii în vacanță
  • Tatăl copiilor Adrianei Bahmuțeanu i-a dus la plimbare prin Europa

Silviu Prigoană a plecat în vacanță cu cei doi copii mai mici pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu, după ce aceasta s-a logodit. Se pare că Prigoană își dorește să petreacă cât mai mult timp cu băieții săi, astfel că le-a făcut cadou o vacanță.

Silviu Prigoană, în vacanță alături de băieții săi

Silviu Prigoană a decis să petreacă, în această vară, mai mult timp cu băieții săi, pentru a recupera timpul pierdut în pandemie. Așadar, a plecat cu fiii săi mai mici în vacanță:

„Vara asta am zis să le fac mai multe capricii, mai ales că în ultimii doi ani cu pandemia asta pe cap, nu prea am reușit să facem ceea ce ne propusesem. Nu e prima dată când încercăm să facem tot felul de lucruri speciale, dar vara asta, în ciuda tuturor mișcărilor din aviație, cu uite greva, nu e greva, ba avem piloți, ba nu avem personal de alt tip, am reușit să ne strecurăm și să ajungem peste tot acolo unde ne-am și și-au dorit. Am pus în principal accentul pe țări europene”, a declarat Silviu Prigoană pentru Impact.

Tatăl copiilor Adrianei Bahmuțeanu a încercat să le îndeplinească dorințele băieților, așa că i-a dus în locurile dorite de aceștia. Printre destinații se află tări Europene, precum Franța sau Olanda.

„Cel mare a ajuns mai întâi la un fel de campionat de Nintendo, care s-a ținut la Amsterdam. Nu mă pricep la așa ceva, așa că nu vă pot da detalii. Pare că e priceput, de vreme ce a reușit și o clasificare onorabilă, după mine. Tot el și-a dorit să vadă și Muzeul Luvru. Așa că am alocat câteva zile și Parisului, fiindcă nu poți epuiza comorile acelui muzeu în doar o zi. În plus a încercat să urmărească cu atenție și nu știu ce poveste cu pilonii Turnului Eiffel, așa că am făcut și pe acolo pe observatorii. S-a nimerit însă într-o perioadă în care a apărut în program o grevă a liftierilor, așa că nu cred că și-a atins toate țintele. Dar nu e nicio problemă!”.

Silviu nu a exclus România din traseu

Pe lângă țările europene, Silviu Prigoană a inclus pe lista destinațiilor de vacanță din această vară și România, așadar i-a dus pe copii la un complex lângă București.

„Le-am spus că vor merge unde vor și m-am ținut de cuvânt. Însă zilele astea am ales să ne odihnim prin țară. Nu la mare, ci în complexul Sărulești, la vreo 50 de kilometri de București. E foarte fain acolo! Am ales să ne cazăm, să pescuim, să facem și schi nautic”, a mai declarat Silviu.

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri