12.7 C
București
luni, 20 mai 2024

Simion îl atacă pe Iohannis, expunându-și poziția anti Ucraina și Pro Rusia: „România nu trebuie să dea arme altor state. De ce a vrut Biden să-l vadă pe Klaus? Ca să-l convingă să autorizeze transferul sistemelor de apărare antiaeriană Patriot ale României către Ucraina”

Publicat pe


George Simion, liderul formațiunii extremiste AUR, lansează un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, care se află într-o vizită oficială în SUA, folosindu-se de argumente anti-Ucraina. În textul postat pe site-ul său de campanie, Simion apreciază că „România nu trebuie să dea arme altor state”, în contextul în care Ucraina se luptă de luni de zile să reziste asaltului Rusiei, cu o rezervă de muniție aproape goală și în contextul în care Biden a cerut României să transfere Ucrainei sistemul de apărare antiaeriană Patriot.

Simion se erijează în purtătorul de cuvânt al românilor, afirmând că a vorbit cu zeci de mii de români și nimeni întreg la cap nu vrea „să ne implicăm mai mult decât ne-am implicat în războiul din Ucraina”. Tot el spune că  „România, cât și Republica Moldova sunt amenințate de un potențial asalt al Rusiei asupra Odessei”.

Textul integral postat de Simion

„România nu trebuie să dea arme…



Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri