-1.4 C
București
miercuri, 8 februarie 2023

Sindicatul lui Negrei exultă după o victorie în instanţă. Reprezentanţii primăriei îi transmite că se bucură degeaba

Publicat pe


Sindicatul Liber al Salariaţilor din Primăria Timişoara a anunţat, cu multă satisfacţie, că au câştigat definitiv un proces cu municipalitatea pe marginea deja celebrelor organigrame. Reprezentanţii primăriei îi aduc pe sindicalişti cu picioarele pe pământ, arătându-le că “victoria” se referă la o altă organigramă decât cea aflată acum în vigoare.

Epopeea organigramelor din Primăria Timişoara a mai consumat un episod în justiţie. După mai multe victorii ale municipalităţii, de această dată a venit un succes pentru sindicaliştii conduşi de Tiberiu Negrei.

“VICTORIE pentru 32 de reclamanţi reprezentati de Sindicatul Liber al Salariatilor din Primaria Municipiului Timisoara si din Serviciile Publice aflate in subordinea CLMT, la Curtea de Apel Timisoara, azi 21.12.2022!!!”, au exultat sindicaliştii într-un comunicat de presă.

Ei arată că instanta a respins recursul formulat de Consiliul Local şi Primarul Timisoara împotriva sentintei civile nr. 535/14.06.2022, pronunţată de Tribunalul Timis în dosarul nr. 4507/30/2021.

“Prin hotararea Tribunalului Timis a fost ANULATA Hotararea nr. 237/15.06.2021 adoptata de Consiliul Local al Municipiului Timisoara privind modificarea si aprobarea Organigramei, Statului de functii si a Regulamentului de organizare si functionare pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Timisoara, respectiv au fost ANULATE mai multe acte subsecvente, printre care:
– concursul de recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata a 22 de functii publice de executie vacante, cu proba scrisa in data de 11.01.2022;
– Dispozitia PMT nr. 830/05.07.2021;
– Dispozitia PMT nr. 900/16.07.2021 privind eliberarea reclamantului Chis Culita din functia publica de conducere de director general;
– Dispozitia PMT nr. 910/16.07.2021 privind eliberarea reclamantului Petrovici Ilie Cosmin din functia publica de conducere de Sef birou”,
se mai arată în comunicatul sindicatului.

De partea cealaltă, reprezentanţii municipalităţii arată că succesul sindicaliştilor se referă la o organigramă veche, care nici măcar nu mai era în vigoare.

“Anularea de către instanță a vechii organigrame nu are niciun impact asupra funcționării Primăriei Municipiului Timișoara. În acest moment, Primăria funcționează pe baza organigramei aprobate prin HCL 90/2022, prin care a fost deja abrogată organigrama veche, împreună cu orice alte prevederi contrare”, se artaă într-o reacţie trmisă de Serviciul Comunicare al PMT.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri