-0.1 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Sinucidere din dragoste? Un tânăr de 13 ani s-a aruncat de pe acoperișul unei clădiri. Poliția a deschis anchetă

Publicat pePoliţiştii, împreună cu inspectori ai Direcţiei Generale de Asistenţă Publică şi Protecţia Copilului din Mehedinţi, vor face o anchetă la locuinţa unei familii din Drobeta Turnu Severin, după ce un băiat de 13 ani s-a aruncat de pe clădirea fostei maternităţi şi a decedat. Procurorii fac şi ei cercetări într-un dosar penal.

Băiatul de 13 ani s-a aruncat de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta Turnu Severin în 7 noiembrie şi a murit.

 

”În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că pe trupul minorului nu au existat leziuni anterioare căderii. Totodată, nu au existat sesizări cu privire la posibile abuzuri săvârşite asupra sa de către membrii familiei”, transmite, joi seară, IPJ Mehedinţi.

 

De asemenea, poliţiştii, în colaborare cu D.G.A.S.P.C. Mehedinţi, urmează să facă o anchetă socială la locuinţa minorului.

 

Cercetările sunt continuate pentru ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare.

 

Joi, băiatul de 13 ani a fost înmormântat, fiind condus pe ultimul drum de sute de persoane.

În presă au apărut informații potrivit cărora minorul s-a sinucis după ce s-ar fi certat cu iubita sa. Însă asociația VeDem Just a primit informații de la persoane care cunoșteau băiatul potrivit cărora în familie existau certuri repetate, bătăi fizice aplicate în mod regulat de tată, amenințări cu folosirea armelor albe, alungarea din casă, lăsare fără hrană, refuz de a accepta ajutor medical, lipsire de ajutor bănesc.

Asociația a decis să sesizeze mai multe instituții între care DGASPC, Ministerul Educației, dar și Biserica Ortodoxă Română, tatăl băiatului fiind preot.Sursa: www.realitatea.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri