8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024

ȘOC în ancheta patronului clujean care a spus că a fost sechestrat și bătut pentru criptomonede: ”A pus la cale un plan! Fapta nu există”

Publicat pe


Patronul unui bar din Cluj-Napoca a reclamat la poliție că a fost răpit, sechestrat într-o locuință din Florești, unde a fost bătut pentru a i se fura criptomonedele pe care le avea depozitate pe un hard extern, de tip ”cold wallet”.

Polițiștii l-au prins pe Ciprian Călin Pop, patronul localului clujean Gentlemen’s Bistro, în în data de 16 ianuarie, în jurul orei 05.45, în municipiul Cluj-Napoca, unde a făcut un accident rutier. La testare a rezultat că bărbatul de 42 de ani era sub influența băuturilor alcoolice, respectiv avea 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Când a fost luat la întrebări, acesta a relatat o agresiune la care ar fi fost supus în noaptea de 15/16 ianuarie, într-o hală aflată în proximitatea municipiului Cluj-Napoca, faptă pe care nu a sesizat-o printr-un apel de urgență.

Polițiștii l-au dus la UPU Cluj și au început cercetările. Acesta le-a spus cum a fost sechestrat de trei bărbați într-o hală din Florești și…Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri