0.9 C
București
marți, 31 ianuarie 2023

Sorin Ioniță (Expert Forum): ”Raed Arafat s-a suit cu picioarele pe Antena 3 și România TV pentru dezinformarea din perioada Covid. Râde toată Europa de Monica Pop, Cristoiu, Ciutacu, Budeanca și Răzvan Dumitrescu”

Publicat pe


Sorin Ioniță, expert la think tank-ul Expert Forum, a scris marți pe Facebook că Raed Arafat a susținut o prezentare la o conferință europeană pe tema dezinformării la Bruxelles, iar țintele sale au fost Antena 3 și România TV.

”Chiar acum la Bruxelles, Raed Arafat e keynote speaker în marea conferință Disinfo2022. Și se suie practic cu picioarele pe Antena 3 și RomaniaTv, cu nume și poze, inclusiv aliați la guvernare, pe medici ca Monica Pop etc, pentru toată dezinformarea din perioada Covid”, a scris Sorin Ioniță.

”E festival, are o prezentare absolut profi și cu exemple, americănească, cu secvențe subtitrate din bazaconiile spuse pe TV-ur, vorbește liber în engleză. E festival, râde toată Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca și Răzvan Dumitrescu. Ce n-a spus sutelor prezenți e că în tot acest timp guvernele din care a făcut parte au plătit de la buget aceste televiziuni care l-au tăvălit și au făcut dezinformare. Dar am profitat de microfon și am spus eu, la Q/A. Spre cinstea lui, a fost de acord”, a mai spus Sorin Ioniță.

Reamintim că Raed Arafat a fost acuzat constant de conspiraționiști că ar face parte dintr-un ”complot” legat de pandemia de Covid și, ulterior, de campania de vaccinare.

Citește și…Sursa: www.g4media.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri