12.7 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Spectacol rușinos pus în scenă de Teatrul Bolșoi, în semn de apreciere a invaziei în Ucraina. Unde vor ajunge banii din încasări

Publicat peVineri, 01 Aprilie 2022, ora 23:20

1506 citiri

Teatrul Bolşoi din Moscova a anunţat pentru sâmbătă un spectacol ”eroic”, realizat în sprijinul operaţiunii militare ruseşti din Ucraina, potrivit Le Figaro.

”Baletul Spartacus de Aram Khachaturian va fi prezentat pe 2 aprilie 2022 pe scena istorică a Bolşoi”, a precizat teatrul într-un comunicat.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Bolşoi va dona încasările acestui spectacol legendar regizat de Iuri Grigorovici familiilor soldaţilor ucişi în timpul operaţiunii militare ruseşti din Ucraina”, se mai arată în comunicat.

Potrivit documentului, spectacolul va marca începutul unei campanii caritabile de amploare ”Curtain Up”, lansată de Ministerul rus al Culturii pentru a-i sprijini pe ”cei care ne ajută armata”, precum şi pentru a oferi asistenţă persoanelor evacuate din Donbas (estul Ucrainei).

Mai multe teatre ruseşti vor prezenta spectacole în cadrul acestei campanii pentru organizaţiile de tineret, voluntari, veterani, precum şi pentru locuitorii din republicile separatiste ucrainene Doneţk şi Lugansk (DNR şi LNR), se mai arată în comunicat.

Sursa: ziare.com

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri