16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

Sportiva Sabrina Voinea și antrenoarea Camelia Voinea, mama gimnastei, invitatele emisiunii „Drumul spre Paris’’ de joi 7 septembrie, de la ora 19:00

Publicat peSportiva Sabrina Voinea și antrenoarea Camelia Voinea, mama gimnastei, sunt invitatele emisiunii „Drumul spre Paris’’, emisiune moderată de jurnalistul Daniel Nazare.

România și-a realizat obiectivele în aprilie la Europenele de la Antalya, calificarea echipelor la Campionatele Mondiale, câștigarea unei medalii și calificarea în 1-2 finale.
Sabrina Maneca-Voinea a câștigat medalia de bronz în finala de la sol la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Antalya (Turcia). De asemenea, s-a clasat pe locul patru în finala de la sărituri.

În weekend-ul trecut Ana Maria Bărbosu (paralele), Sabrina Maneca Voinea (sol) și Andrei Muntean (paralele) au urcat pe prima treaptă a podiumului la cea de-a treia ediție a RomGym Trophy.

Ce va face România la Jocurile Olimpice 2024? Dacă nu ne calificăm? Sunt întrebări la care vor răspunde cele două reprezentante ale familiei Voinea.

Mondialele de gimnastică artistică, un criteriu de calificare la Jocurile Olimpice, vor avea loc între 30 septembrie și 8 octombrie la Antwerp în Belgia.

26 iulie 2024 e startul Olimpiadei, iar cu un an mai devreme am început să difuzăm interviuri cu sportivii, antrenorii și oficialii tuturor disciplinelor sportive prezente anul viitor în Franța.

Jocurile Olimpice de vară din 2024 sunt ediția cu numărul 33, cel mai mare eveniment multi-sportiv care are loc o dată la patru ani. Jocurile Olimpice de vară din 2024 sunt cunoscute, în general, sub numele de Paris 2024.

Emisiunea „Drumul spre Paris” va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 19.00, pe site-ul ProSport.ro și pe canalul de YouTube.

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri