23 C
București
luni, 20 mai 2024

Starea de sănătate a lui Florin Piersic, motiv de dezbatere. Alexandru Rafila: „Nu este vorba despre o infecţie dobândită în spitale”

Publicat pe


Sursa: Facebook

Cunoscutul actor Florin Piersic este în stare gravă în spital, se pare din cauza unei septicemii, motiv pentru care la întrebări a fost luat chiar ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Din această dimineață, actorul a fost internat la Spitalului de Ortopedie „Foișor” din Capitală, în condițiile în care în ultimele zile a fost internat și în alte unități spitalicești.

Potrivit Digi 24, care citează reprezentanții de la „Foișor”, „pacientul, în vârstă de 88 ani, se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă”.

Totodată, Actorul Florin Piersic a fost operat la Spitalul „Foişor”, fiindu-i extrasă proteza de genunchi şi implantându-i-se una temporară, iar în prezent se află în ATI într-o stare stabilă,…



Sursa: zin.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri