26.3 C
București
joi, 21 septembrie 2023

Starul hollywoodian Kevin Costner câştigă bătălia pentru pensia alimentară a copiilor

Publicat pe


Kevin Costner îi va plăti fostei soţii, Christine Baumgartner, mai puţin de jumătate din pensia alimentară pe care o primeşte în prezent, după decizia judecătorului de divorţ în favoarea actorului de la Hollywood.

Starul din „Bodyguard”, în vârstă de 68 de ani, trebuie să îi plătească lui Baugmartner 63.000 de dolari (50.000 de lire sterline), în fiecare lună, pentru cei trei copii ai lor. Ea primea 129.000 de dolari (102.000 de lire sterline) ca pensie alimentară temporară şi ceruse mult mai mult, potrivit rapoartelor ale presei americane, potrivit skynews.com, citează news.ro.

Dar după audierea din Santa Barbara, California, Costner a declarat pentru Fox News Digital: „Când ai o viaţă atât de lungă cu cineva, nu există un câştigător… şi acest lucru mare şi nebunesc numit viaţă este despre cum se destramă atât de repede”.

Starul premiat cu Oscar şi Emmy pentru serialul de televiziune „Yellowstone” a descris-o, de asemenea, pe Baumgartner, model şi designer de genţi, ca fiind o mamă „incredibilă”” şi a spus că vor găsi un aranjament corect pentru custodie.

Costner a anunţat, la începutul acestui an, că el şi soţia sa, în vârstă de 49 de ani, cu care s-a căsătorit în urmă cu 18 ani, divorţează.

Citește și


Kevin Costner

Baumgartner ceruse iniţial 248.000 de dolari (aproximativ 200.000 de lire sterline) pe lună drept pensie alimentară pentru copil, dar judecătorul ar fi considerat că suma de 63.000 de dolari oferită de Costner era corectă.

El a mai fost căsătorit o dată şi are patru copii adulţi din relaţiile anterioare.

Articol recomandat de sport.ro


VIDEO Accident teribil la MotoGP: campionul mondial a fost călcat de un adversar. Cursa a fost oprită
Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri