27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

Ștefan Godei, șofer la Primăria Capitalei în mandatul Gabrielei Firea și patron al azilelor groazei, ar fi fost angajat de social-democrată și la cabinetul de senatoare

Publicat peAdrian Mazilu, șofer la Primăria Capitalei în mandatul Gabrielei Firea și patron al azilelor groazei, a fost angajat de social-democrată și la cabinetul de senatoare, în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, arată un document oficial care a fost consultat de G4Media.

Ștefan Godei ar fi fost angajat de Gabriela Firea și la cabinetul de senatoare

Conform documentului, Ștefan Godei a fost angajat la cabinetul de senatoare al Gabrielei Firea după câștigarea mandatului la alegerile din decembrie 2020.

Ștefan Godei, arestat preventiv în dosarul deschis de DIICOT în privința azilelor groazei, conduce organizația neguvernamentală care gestiona căminele cu pricina din Voluntari. Potrivit G4Media, confondatoare a ONG-ului este Ligia Gheorghe, prietenă și consilieră a Gabrielei Firea.

Ministrul Familiei neagă orice fel de legătură cu cazul care a revoltat opinia publică, precum și că ar fi știut despre cele întâmplate în centrele sociale respective.

„Este oribil ce s-a întâmplat în aceste cămine pentru bătrâni și pentru persoane cu dizabilități! Justiția și instituțiile care au atribuții să își facă treaba, să scoată la iveală responsabilii și să-i tragă la răspundere. Dacă există cea mai mică acuzație care mă privește direct, nu voi ezita să mă retrag! Până atunci, oare chiar crede cineva că eu aș fi putut închide ochii la asemenea suferințe dacă aș fi știut? Nu pot să înghit la nesfârșit toate acuzațiile nefondate și neverificate care mi se aduc în spațiul public, care îmi vizează întreaga familie”, declara recent Gabriela Firea.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri