21.1 C
București
joi, 21 septembrie 2023

Steve Harwell, solistul trupei Smash Mouth, a murit la 56 de ani

Publicat peSteve Harwell, cunoscut ca fostul solist al celebrului grup american Smash Mouth, a încetat din viață la vârsta de 56 de ani. Moartea sa a fost confirmată de managerul trupei, Robert Hayes, și survine după o lungă luptă cu probleme de sănătate, inclusiv alcoolismul și afecțiuni grave la ficat, potrivit CNN.

Cauzele exacte ale decesului nu au fost dezvăluite public

Cauzele exacte ale morții lui Steve Harwell nu au fost făcute publice, însă Harwell a fost internat în weekend din cauza insuficienței hepatice, o complicație a lungii sale lupte cu alcoolismul. Muzicianul a fost diagnosticat cu cardiomiopatie în 2013 şi, ulterior, cu o afecţiune neurologică care i-a afectat memoria şi vorbirea.

Steve Harwell și-a făcut un nume în lumea muzicii pop ca solist al trupei Smash Mouth, fondată în 1994 în San Jose, California. Trupa a devenit cunoscută pentru hiturile sale, cum ar fi „All Star” și „I’m a Believer”.

Steve Harwell a părăsit trupa în 2021 din motive legate de problemele sale de sănătate, lăsând locul pentru noul vocalist, Zach Hood. Cu toate acestea, moartea sa reprezintă o pierdere semnificativă pentru industria muzicală și pentru fanii trupei Smash Mouth, care au apreciat contribuția sa unică la muzica lor.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri