14.3 C
București
vineri, 3 mai 2024

Stolojan: Pe domnul Ciucă îl văd președinte. E cel mai calificat dintre toți, chiar și față de Geoană, care, în esența lui, e un birocrat

Publicat pe


Fostul lider liberal Theodor Stolojan a declarat, vineri, la Digi24.ro, că în cazul în care Mircea Geoană nu va avea susținerea unui partid pentru a candida la alegerile prezidențiale, atunci Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu ar avea șanse la această funcție. Stolojan spune că Nicolae Ciucă este cel mai calificat pentru a fi președinte, „chiar și față de Geoană, care, în esența lui, e un birocrat, care a ocupat o funcție foarte importantă”.

Întrebat dacă vreunul dintre cei doi lideri ai Coaliției are șanse pentru a fi candidat la prezidențiale, Theodor Stolojan spune: „O să râdeți, dar o șansă, pentru că deasupra nu e nimeni, cu excepția domnului Geoană, care, fără un partid în spate nu va reuși să facă o campanie”. Fostul lider liberal spune că în cazul în care Mircea Geoană nu va candida la prezidențiale susținut de PSD, Nicolae Ciucă ori Marcel Ciolacu ar avea șanse să devină președinte.

„Așa arată sondajele….



Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri