22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

STPT anunță devierea circulației mijloacelor de transport în zona centrală a Timișoarei

Publicat pe


Societatea de Transport Public Timișoara a anunțat cu doar zece minute înainte de producere intrarea în vigoare a unor importante restricții de circulație a autobuzelor, ca urmare a organizării festivităților dedicate Zilei Drapelului.

Astfel, circulația autobuzelor de pe liniile 33, 33 barat și Expres 3 va fi deviată, duminică, în intervalul orar 10:30 – 11:30, în această perioadă fiind oprită circulația între Catedrala Mitropolitană și Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”. În acest perimetru vor avea loc acțiuni dedicate Zilei Drapelului Național.

În aceste condiții, autobuzele de pe liniile 33 și 33 barat nu vor mai traversa Podul Traian spre Catedrala Mitropolitană, urmând să înainteze pe splaiul Tudor Vladimirescu, ultima stație fiind „Mitropolit Andrei Șaguna”. Astfel se pierde stația „Catedrala Mitropolitană”.

Autobuzele de pe linia E3 vor pierde stația „Regina Maria”, iar pentru a ajunge la Gara de Nord vor parcurge traseul strada Jiul – bulevardul Regele Mihai I.

Tramvaiele de pe liniile 1, 2, 6 vor avea mici întârzieri, în același interval, dar circulația lor nu va fi afectată în totalitate.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri