12.7 C
București
luni, 27 martie 2023

Stradă nouă în cartierul Gai: Aleea Jupiter

Publicat peARAD. La distanţă nu foarte mare de Aleea Saturn din cartierul Aurel Vlaicu, o stradă din cartierul Gai ar urma să capete numele de Aleea Jupiter. Strada e amplasată pe un teren proprietate a Municipiului Arad – Domeniul Public, în proximitatea Arbema.

Având în vedere faptul că amplasamentul străzii este situat într-o zonă în care mai multe societăți comerciale își desfășoară activitatea, este necesară notarea adresei administrative pentru întocmirea actelor și a contractelor cu deținătorii de rețele etc.” – precizează reprezentanţii municipalităţii arădene.

Un proiect de hotărâre CLM, vizând atribuirea denumirii Aleea Jupiter unei străzi din cartierul Gai, a fost întocmit de Primărie. Documentul prevede introducerea străzii în zona de impozitare corespunzătoare, zona „D”, respectiv completarea Nomenclatorului stradal cu noua denumire.

La transparenţă

Proiectul de hotărâre se află în procedura transparenţei decizionale. Acesta poate fi consultat pe pagina de internet a Primăriei sau la sediul instituţiei – Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți şi miercuri, între orele 8:30-15:30, joi, între orele 8:30-17:30, şi vineri, între orele 8:30-14:00. Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Relaţii cu Publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 8 februarie 2023 prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected]mariaarad.ro sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei nr.75. Materialele transmise vor purta menţiunea <Propuneri privind proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii Aleea Jupiter unei străzi din cartierul Gai>” – transmite Primăria.

Sursa: www.aradon.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri