20.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024

Stradă surpată în Cluj-Napoca. Fizica l-a bătut pe Emil Boc, care a turnat asfalt pentru a ”lipi” drumul: ”E șoc. E șocantă lipsa de reacție”

Publicat pe



Strada Uliului din Cluj-Napoca a fost închisă după alunecarea de teren produsă vineri seara. Locuitorii de pe stradă spun că problema fisurilor din asfalt a fost semnalată în mod repetat, dar ultima dată cei din Primărie au turnat asfalt pentru a nu se vedea crăpăturile.

Ei bine, fizica l-a bătuit pe Emil Boc, iar asfaltul turnat nu a putut ține drumul, care avea nevoie de lucrări majore de consolidare, cu piloni forați și alte intervenții bine gândite. 

De doua zile am văzut ca a început să se surpe din ce în ce mai tare și după cum vedeți, ăsta-i rezultatul. Așa trebuie, să se ajungă în situații de criză ca să se ia măsuri. Ne este teamă. Dacă este nevoie de o urgentă medicala sau este incendiu, atunci autoritățile n-o să poată trimite echipajele în timp util ca să rezolve problema.

Suntem blocați cu mașinile. Avem familii, copii de dus la școală, la grădinița și depindem de drumul de acces”, spune un alt localnic. 

Primele…



Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri